HIFK:n uusi ruotsalaistähti nousi sankariksi – NHL-vahvistuksille komeita onnistumisia Helsingissä

0:58
Videolla kuvaa Ässien 3-3-tasoitusosumasta.

HIFK otti 4-3-jatkoaikavoiton Ässistä Emil Bemströmin osumalla.

HIFK iski voittomaalin nopean vastahyökkäyksen jälkeen. Ensin HIFK:n kultakypärä Jere Sallinen putsasi lumet kiekon päältä, mutta Sallinen onnistui kuitenkin tuikkaamaan kiekon Bemströmille, joka latoi kiekon verkkoon.

Osuma oli NHL:stä lainatulle ruotsalaishyökkääjälle jo kauden viides.

Pohjois-Amerikasta tulleet vahvistukset olivat muutoinkin näkyvässä roolissa Helsingin tiistai-illassa.

Ässiin täksi kaudeksi NHL-option sisältävällä sopimuksella siirtynyt Nick Merkley oli yksi vierailijoiden näkyvimmistä pelaajista. Merkley avasi pistetilinsä SM-liigassa HIFK-ottelun avauserässä, kun hän tarjoili komean syötön Peter Tiivolan 1-0-osumaan.

Merkley jatkoi vahvaa otteluaan toisessa erässä, kun hän karkasi HIFK:n puolustukselta nokikkain maalivahti Frans Tuohimaan kanssa. Merkley käytti saamansa tilaisuuden hyväkseen ja nosti pelivälineen rystyltä verkkoon.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

0:51
Nick Merkley avasi maalitilinsä SM-liigassa.

Merkley ei ollut ainoa NHL-vahvistus, joka iski kauden ensimmäisen maalinsa. Winnipeg Jetsistä HIFK-paitaan lainattu Joona Luoto onnistui ensimmäistä kertaa uudessa seurassaan, kun hän latoi kiekon ylivoimalla verkkoon.

Viime viikolla Florida Panthersiin NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella varattu HIFK-tähti Anton Lundell iski avauserässä kaksi komeaa maalia.

1:09
Anton Lundell onnistui kahdesti Helsingin tiistai-illassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja