SM-liigaottelussa alkoi aikamoinen ilotulitus – taululla lopulta kovat lukemat

Lukko tekee 4-1 maalin 1:10
Katso Anrei Hakulisen häikäisevästi ohjaama Lukon 4–1-maali, hyökkääjän illan toinen osuma.

Vierasjoukkue JYP oli onnistunut pitämään Lukon nollilla jääkiekon SM-liigaottelussa 34 minuuttia ja johti taistoa 1–0. Sen jälkeen alkoikin paukkua, ja Lukko vyörytti maaleja tasaiseen tahtiin kolmannen erän puoliväliin saakka. Kapteeni Anrei Hakulinen mätti höökiä, kun raumalaiset voittivat lopulta 5–1.

JYPin tälläsi johtoon reilu minuutti ennen avauserän päätöstä ylivoimalla joukkuetta kipparoiva Robert Rooba.

Eikä jyväskyläläisittäin huonolta näyttänyt vielä 34 minuutinkaan kohdalla. JYP pelasi ylivoimaa, mutta Lukko onnistui puikkaamaan vaaralliseen vastahyökkäykseen. Jere Karjalainen tarjoili kiekon JYPin selustaan karanneelle Anrei Hakuliselle, joka iski raumalaisten tylyn tasoituksen ajassa 34.29 (video alla).

Lukko tekee 1-1 maalin alivoimalla 1:05
Tyly tasoitus alivoimalla: näin Anrei Hakulinen viimeisteli ottelun ensimmäisen kaappinsa.

Maaleja alkoi sitten paukkua isännille varsin tasaista tahtia.

38.52: Julius Mattila, 2–1.

43.43: Sebastian Repo, ylivoimalla 3–1.

46.23: Anrei Hakulinen, huimalla ohjauksella 4–1 (video jutun ylälaidassa).

Ja 49.42: Harri Kainulainen, 5–1.

Hakulinen tikkasi taiston tehomiehenä 2+2 tehopistettä.

Lukolla on nyt kauden kuudesta ottelusta 10 pistettä. Seitsemännen taistonsa tahkonneella JYPillä on kasassa seitsemän pinnaa.