SM-liigan välieräottelussa kuohuttava päätös – Ismo Lehkoselta paljon kertova reaktio Tapparan hylätystä maalista

Tapparan hylätty osuma aiheutti porua C Moren studiossa – Lasse Kukkonen:"Pitäisi miettiä, miten hyväksytään, eikä että miten hylätään" 2:00
Video: Tapparan hylätty osuma aiheutti porua C Moren studiossa – Lasse Kukkonen: "Pitäisi miettiä, miten hyväksytään, eikä että miten hylätään"

Jääkiekon SM-liigassa Tampereen Tappara oli selkä seinää vasten -tilanteessa maanantaina, kun se kohtasi Rauman Lukon neljännessä välieräottelussa. Tappara oli pakkovoiton äärellä, mitä se ei pystynyt ottamaan. Ottelussa nähtiin myös yksi kuohuttava päätös.

Se tuli toisen erän lopulla, kun Tappara oli ylivoimalla. Tilanteessa Valtteri Kemiläinen ampui kiekon kohti maalia. Lopulta peliväline pomppi parinkin eri pelaajan kautta sisään.

Lukko haastoi osuman maalivahdin estämisenä. Ja se meni läpi.

Hylkäys herätti voimakasta keskustelua muun muassa sosiaalisen median puolella. Liiga-asiantuntija Ismo Lehkonen reagoi päätökseen lyömällä päätä pöytään C Moren studiossa.

– Niin kaunis maali kuin olla ja voi! Lehkonen tokaisi.

Hylkäyksellä oli lopulta tuntuvat seuraukset, sillä Lukko karkasi myöhemmin 1–0-johtoon, vieden pelin nimiinsä samoin luvuin. Voiton myötä Lukko marssi finaaleihin.

Voittomaali ja koko tapauksen läpikäynti näkyy videona jutun yläreunasta.

Lue myös:

    Uusimmat