SM-liigan mestarikandidaatille massiivinen menetys – ruotsalaislähteet vievät huippunimeä pois Tampereelta

Tämä meni tuomaristolta ohi – JYP-hyökkääjä tyrmää Ilveksen maalivahdin 2:30
Langhamer joutui tammikuussa JYPin Brayden Christofferin yliajamaksi. Hyökkääjä sai kuuden ottelun pannan.

Ilveksen maalilla huippukautta torjuva Marek Langhamer vaihtaa Expressenin tietojen mukaan maisemaa.

Kuluvalla kaudella SM-liigan parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Langhamer siirtyy ruotsalaismedian useista tietolähteistä saaman informaation mukaan ensi kaudeksi IK Oskarshamnin riveihin SHL:ään. 

Langhamer, 28, pelasi Ilveksen maalilla runkosarjassa 40 ottelua. Tshekkivahdin päästettyjen maalien keskiarvo oli koko sarjan paras, vain 1,83 ottelua kohden. Myös torjuntaprosentti 92,38 oli runkosarjan kovin.

Ilves aloittaa puolivälieräurakkansa lauantaina. Runkosarjan kakkosen vastustaja selviää tänä iltana, kun Kärpät, KooKoo, TPS ja Ässät ratkaisevat paremmuutensa 1. kierroksen kolmansissa otteluissa. 

Expressen tavoitti Oskarshamnin urheilujohtajana toimivan Thomas Fröbergin, joka totesi, että seuralla on enemmän tai vähemmän valmis sopimus maalivahdin kanssa, mutta ei suostunut kommentoimaan nimeä. 

Langhamer pelaa Ilveksessä toista kauttaan. Maalivahti ihastutti jo viime sesongilla torjumalla Ilvekselle pronssisen mitalin. Myös Kari Jalonen luotti vahtiin, kun Tampereen MM-kisoissa keväällä 2022 Langhamer pokkasi niin ikään pronssia Tshekin maajoukkueen tolppien välissä. 

Oskarshamnin kausi päättyi SHL:ssä pudotuspelien 1. kierrokselle. Joukkueen suomalaistähti Antti Suomela voitti runkosarjan pistepörssin näytöstyyliin. 

Kiekkoraati: Kärppiä ja Lauri Marjamäkeä kyykytetty – päästetäänkö huippunippu "tuskistaan" torstaina? 3:42
Kiekkoraati: Kärppiä ja Lauri Marjamäkeä kyykytetty – päästetäänkö huippunippu "tuskistaan" torstaina?


Lue myös:

    Uusimmat