SM-liigan maalitykillä hiljainen alkukausi – toimi nyt Lukon sankarina: "Lisää on tulossa"

Rauman Lukko jatkoi keskiviikkona Liigassa putkiaan, kun se kaatoi keskiviikkona Raumalla Oulun Kärpät Josh Kestnerin jatkoaikamaalilla 3–2.

Ottelun kaksi ensimmäistä maalia teki Kärpät. Kapteeni Marko Anttila pääsi alivoimalla karkuun Lukko-kapteeni Anrei Hakulisen hukattua kiekon. Toisesta maalista vastasi puolestaan ensimmäisellä liigaosumallaan ruotsalaishyökkääjä Carl Jakobsson.

Mutta siihen Kärppien maalit sitten jäivätkin. Lukko kavensi Tomas Palvelkan osumalla toisessa erässä ja samaan erään syntyi myös tasoitus. Siitä vastasi takaisin kokoonpanoon palannut tähtipuolustaja Thomas Gregoire.

Kolmas erä painettiin maaleitta, joten edessä oli jatkoaika, jossa siis Kestner ratkaisi voiton. Näin Lukon voittoputki kasvoi kuuteen ja kotipeleissä on voitto kairattu jo kahdeksan kertaa peräkkäin.

– Olihan se hienoa ratkaista peli. Pelasimme hyvin. Nousimme ensin rinnalle ja sitten tuollainen ratkaisu, Kestner kehui.

Aiemmin SM-liigassa kovia maalimääriä nakuttanut Kestner on osunut tällä kaudella viidesti. Niin mies kuin yleisökin janoavat lisää.

– Minulla on ollut vähän hidas startti, mutta lisää maaleja on tulossa, Kestner lupasi.