Lukon hirmuvire sen kuin jatkuu, Karri Kiven Ässät järjesteli yllätyksen Nokia Arenalla – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kolme ottelua.

Illan isoin yllätys nähtiin Tampereen Nokia Arenalla, kun Karri Kiven luotsaama Ässät kaatoi jatkoajalla Ilveksen 1–0. Patapaitojen ratkaisumaalista vastasi kultakypärä Ian McCoshen, joka karkasi läpiajoon. Kiekko varmasti takanurkkaan ja Ässille maukas vierasvoitto.

VIDEO: Ian McCoshen karkaa läpiajoon ja iskee voittomaalin Ässille

Ässät on sarjassa sijalla yhdeksän. Se on napannut 35 ottelusta 49 pistettä. Ilves nousi puolestaan lisäpisteen myötä Tapparan rinnalle sarjataulukon kakkospaikalle. Molemmat tamperelaisjoukkueet ovat keränneet kasaan 63 pistettä.

Raumalla huippuvireinen Lukko joutui tiukoille kotiottelussa Kärppiä vastaan. Kärpät johti jo taistoa lukemin 2–0, mutta Lukko ei antanut periksi.

Taisto eteni jatkoajalle lukemista 2–2. Esiin astui alkukaudella alavireisesti esiintynyt Josh Kestner, jonka napakka kuti painui Kärppä-vahdin Leevi Meriläisen selän taakse.

Kestnerin voittomaali näkyy videona jutun yläreunasta.

Lukolle jo kuudes perättäinen voitto loppuluvuin 3–2. Lukko on napannut edellisistä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan voittoa.

Raumalaisjoukkue johtaa sarjaa 72 pisteellä.

Mikkelissä Jukurit iski kiekkoa tehokkaasti reppuun ottelussa Sportia vastaan. Kotijoukkueen riveissä tuore vahvistus Liam Kirk iski ensimmäisen liigamaalinsa, kun Jukurit oli parempi luvuin 5–2.

Keskiviikon SM-liigakierroksen lopputulokset:

Ilves–Ässät 0–1 ja.
Jukurit–Sport 5–2
Lukko–Kärpät 3–2 ja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja