Sitruunaruohonautaa vartaassa

  • 500 g naudan sisäfileetä
  • 4 sitruunanruohotankoa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 1,5 tl viismaustetta
  • 2 rkl hunajaa
  • pieni nippu korianteria

Leikkaa filee 4 cm kuutioiksi. Leikkaa pois sitruunaruohoista kaksi kolmasosaa ylhäältä. Poista jäljelle jäävistä sitruunaruohon osista uloimmat lehdet ja hienonna ytimet. Sekoita kulhossa sitruunaruoho, valkosipuli, kalakastike, seesamiöljy, viismauste, hunaja ja korianteri. Lisää liha, kääntele marinadin joukkoon ja anna marinoitua puolisen tuntia (tai voit laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä). Ota liha marinadista ja pujota vartaisiin (jos käytät puisia, liota niitä puolisen tuntia). Paista joko paistinpannussa tai grillivastusten alla (tai grillaa). Tarjoile salaatinlehdiltä.

Lue myös:

    Uusimmat