Sitruunaiset broilerinuijat

4:lle124 kcal/ 1 koipinuija

12 broilerin koipinuijaa

  • marinadi:
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruuna
  • ½ dl öljyä
  • 3 dl silputtua persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmista marinadi sekoittamalla pilkottu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet. Raasta sitruunan kuori hyvin pestystä sitruunasta ja purista sitruunasta mehu. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Kääntele broilerin nuijia marinadissa ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia. Grillaa koipia uunissa noin 20 minuuttia. Sivele koipia marinadilla kypsennyksen aikana useita kertoja. Koivet maistuvat sellaisenaan raikkaan salaatin kanssa sekä kylmänä että lämpimänä.

Lue myös:

    Uusimmat