Mainos

Sitruuna- ja appelsiinimarinoitua porsasta ja fenkolia

4 annosta

  • 4 mausteista makkaraa
  • ½ kg sianlihaa (liha voi olla luutonta tai siinä voi olla luita)
  • puisia vartaita
  • Marinadi:
  • 2 appelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • 1 viipaloitu sitruuna
  • ½ rkl paprikajauhetta
  • 1 tl savunmakuista chilijauhetta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ¾ dl rypsiöljyä
  • 3–4 rkl punaviinietikkaa

Leikkaa sianliha ja makkarat kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset ja anna marinadin maustua vähintään kaksi tuntia.

Hiero marinadi sianlihaan. Anna lihan levätä vähintään 20 minuuttia. Sekoita sianliha ja makkaranpalat, mausta suolalla ja pippurilla, työnnä vartaisiin ja grillaa kypsäksi.

Voit käyttää mahdollisesti käyttämättä jääneen marinadin Fenkolia tillin ja korianterin kera -ruokaohjeessa.

Resepti: Tina Nordström

(Täydellinen päivä 24.4.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.