Sitoutumiskammo Iglesiasin ja Kournikovan eron syy?

Latinohurmuri Enrique Iglesias, 32, ja entinen tenniskenttien kaunotar Anna Kournikova, 25, ovat eronneet. Komea pari ehti pitää yhtä viitisen vuotta. Laulaja paljasti olevansa sinkku ruotsalaiselle Aftonbladet-lehdelle.

- Olemme eronneet. Olen nyt sinkku, mutta se on ihan ok. Minulla ei ole mitään yksin olemista vastaan, Iglesias kommentoi Ruotsin-vierailullaan.

Tähtien äkillinen ero saattoi johtua Iqlesiasin asenteesta perheen perustamista kohtaan. Aiemmin tällä viikolla Iglesias ilmoitti, ettei hän ole valmis avioliittoon.

- En sulje pois, ettenkö joskus menisi naimisiin. En sano, että en usko avioliittoon, mutta juuri nyt en tarvitse sitä, komistus totesi WENN:n haastattelussa.

- Lapset muuttavat kaiken. En usko, että olen vielä valmis siihen. Ehkä sitten kun täytän 40, on hyvä aika hankkia lapsia. Täytin vasta 32 ja tiedän, että monilla on jo tässä iässä lapsia, mutta Anna on vasta 25, Enrique pohdiskeli.

Tähdet tapasi aikoinaan Iglesiasin Escape- musiikkivideon kuvauksissa. Laulaja promotoi parhaillaan tulevaa albumiaan, joka ilmestyy kesäkuun 12. päivä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat