Sisusta kevään hienostuneilla sävyillä

Tekeekö mieli uudistaa kotia kevään tullen? Tässä muutamia klassisen tyylikkäitä vinkkejä tämän kevään uutuusteemoihin.

Lämminhenkisten Laura Ashleyn sisustustuotteiden kevät- ja kesämallistot ovat yhdistävät ylellistä kodikkuutta ja uusia tuulia. Kevään teemoja ovat rento vintage, koristeellinen arts & crafts, elegantti kartanomainen tyyli sekä vapaa-ajan asuntoihin sopiva kotoisa talonpoikaishenkisyys.

Kaikkea ei toki kerralla tarvitse uusia, vaan muutoksia kotiin voi tehdä pienin askelin. Aloita kevätsisustaminen esimerkiksi uusista tapeteista, sisustuskankaista, valaisimista tai matoista.

Silkkiä ja samettia

Kotia on mukava lähteä laittamaan kevätkuntoon huone kerrallaan. Lähde liikkeelle esimerkiksi makuuhuoneesta. Taidokkaasti ommellut koristetyynyt ja torkkupeitteet muuttavat ilmettä hetkessä. Ihanan ylellisinä materiaaleina voi kokeilla muun muassa silkkiä ja samettia.

Marjapuuroa ja kukkia

Pehmeän ja puuterisen väriskaalan ohella dramaattinen marjapuuronpunainen on yksi trendiväreistä. Hae huoneeseen ilmettä rehevistä kukkatapeteista, ylellisistä verhoilukankaista sekä samansävyisistä tyynyistä. Kevätmalliston hillittyjen kuosien rinnalla löytyy myös klassisia ruutu- ja raitakuoseja.

Lastenhuoneeseen puolestaan voi luoda vanhaa romantiikkaa värikkäillä tekstiileillä, tilkkupeitoilla, matoilla, valaisimilla ja pikkutavaroilla. Poikien tekstiileissä kuviot ovat reippaita, tytöillä hempeämpiä.

Teksti: MTV3
Kuvat: Laura Ashley

Lue myös:

    Uusimmat