Mainos

Siniset julkisti vaaliohjelman: Tuhat uutta poliisia, sata hävittäjää, peltipoliisit pois syrjäseuduilta ja seksuaalirikosten rangaistukset kovemmiksi

Sininen tulevaisuus haluaa Suomeen tuhat uutta poliisia ja lisää henkilöstöä myös hätäkeskuksiin, pelastustoimeen ja rajavartiostoon.

Puolue linjaa tänään julkistetussa vaaliohjelmassaan, että väkivalta- ja seksuaalirikosten tuomioita on kovennettava ja niin sanottu nettisaalistaminen on saatava kuriin.

Puolue haluaa myös lisää rahaa maanpuolustukseen. Ilmavoimille siniset haluaa sata hävittäjää. Kutsunnat on sinisten mielestä ulotettava koskemaan kaikkia ja reserviläisille on saatava lisää kertausharjoituksia. Lisäksi Suomen pitäisi irtautua maamiinat kieltävästä Ottawan sopimuksesta.

Siniset painottavat vaaliohjelmassaan myös muun muassa reilua sosiaaliturvaa, hallittua maahanmuuttoa, pienyrittäjyyden arvostamista ja autoilijan etua.

Työn verotusta on puolueen mukaan kevennettävä ja ulkomaisen työvoiman tarveharkinta säilytettävä. Uudelleenkoulutuksen ja oppisopimuskoulutuksen määrät on tuplattava ja ruotsin kielestä on tehtävä vapaaehtoista kaikilla kouluasteilla.

Siniset haluavat myös poistaa autoveron ja uusia autojen romutuspalkkion. Peltipoliisit on puolueen mukaan poistettava harvaanasutuilta alueilta ja siirrettävä koulujen lähistölle.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja