Sinikka Sokka: Tanssitreenit nostavat tunteita pintaan

Tanssitähtenä parketit valloittava Sinikka Sokka kertoo tanssiharjoitusten herättävän hänessä runsaasti tunteita.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssitaitojaan testaava näyttelijä-laulaja Sinikka Sokka kertoo yllättyneensä tanssin itsessään herättämistä tunteista.   

– Tanssi on tuonut paljon tunteita pintaan. Vaikka tanssi on hyvin kehollista, niin se avaa samalla tunneröörejä ja putsaa niitä. Se on ollut yllättävää ja ihanaa. En itke enkä raivoa tanssisalilla, mutta tanssi aikaansaa jonkinlaisen tavattoman herkkyyden, nainen kuvailee.  

Positiivisella asenteella rankkoihin tanssitreeneihin suhtautuva energinen Sokka kertoo kärsineensä viimeisimmissä treeneissä lähinnä korkokenkien pohkeisiin aiheuttamista lihaskivuista.  

– En ole puhki, mutta kun korkokengissä yrität vetää osan harjoituksista, niin kyllä siinä ovat pohkeet tulessa. Eilen ja toissapäivänä pohkeet olivat niin kipeät, että mietin ettei tästä kyllä hevillä selviä, Sokka kertoo.  

Kannustus ja myönteisyys yllättänyt

Pitkän linjan esiintyvä taiteilija kertoo omaavansa ainutlaatuisen tehokeinon, jolla saada uudet tanssiliikkeet painumaan mieleen. 

– Kirjoitin eilen yhden koreografian ylös paperille. Minulla on omia nimiä liikkeille, esimerkiksi boobsit. Sitten katsoin paperista että tuossa kohtaa tulevat boobsit ja painoin sen liikkeen mieleen, näyttelijä nauraa.  

Pitkän uran tehnyt legendaarinen näyttelijä-laulaja kertoo päätöksensä osallistua tanssiohjelmaan tuoneen hänelle runsain määrin positiivista palautetta yllättäviltäkin tahoilta. 

– Tämä on herättänyt yllättävänkin positiivisia reaktioita ja kannustusta on tullut kauheasti. Eilen olin yhdessä kirjan julkistustilaisuudessa, ja siellä eräät ikäiseni naiset sanoivat minun edustavan ohjelmassa meitä senioreja. Ihmiset ovat olleet äärettömän myönteisiä ja innostuneita, Sokka iloitsee.   

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat