Sinikka Sokalla yllättävä vahvuus tanssikisassa

Näyttelijä Sinikka Sokka kertoo olevansa tanssikisassa vahvoilla muun muassa taipuisuutensa ansiosta.

Näyttelijä Sinikka Sokka juhli 66-vuotissyntymäpäivään tällä viikolla samana päivänä, kun hänen paljastettiin olevan mukana syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Sokka kertoo odottavansa innoissaan edessään olevaa haastetta.

– Olen katsonut ohjelmaa aiempina vuosina itse, ja se on minusta ollut ihanaa. Pidän siitä, kuinka asuihin ja livemusiikkiin on satsattu, Sokka sanoo.

– Lisäksi olen aina pitänyt tanssimisesta. Se on pienestä pitäen ollut minulle luontainen ilmaisumuoto, hän jatkaa.

Iän tuoman kokemuksen lisäksi Sokka uskoo olevansa kisassa vahvoilla myös muiden valttikorttiensa turvin. Yhden vahvuuden ansiosta Sokalta on lupa kisassa odottaa uskaliaitakin taivutuksia.

– Minulla on hyvä rytmitaju, olen musikaalinen ja lisäksi aika notkea! Rankani on hyvin taipuisa, nainen kehaisee.

Eniten syksyssä jännittää ensimmäisen suoran lähetyksen mukanaan tuoma hässäkkä, minkä lisäksi luvassa on paljon hikisiä tunteja treenisalilla. Vaikeiden askelsarjojen opettelun nainen aikoo kuitenkin hoitaa kunnialla kotiin.

– Hermoni eivät tule pettämään. Sen olen jo urallani oppinut, että hermoja on parasta olla menettämättä. Jos keho ei jotain heti opi, tehdään vaan niin monta kertaa uudelleen, että oppii. Ja välissä levätään, jotta mieli ehtii sisäistää asiat.

Näyttelijänä Sokka on myös tottunut eläytymään erilaisiin rooleihin.

– Heittäytyminen ei ole ongelma! Jännitys voi vain viedä osan siitä, ja tuoda tilalle kiristettyjä hymyjä, nainen naurahtaa.


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat