Silmämeikki uuden vuoden juhliin

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia antaa vinkkejä muun muassa uuden vuoden juhlien silmämeikkiin.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolletäältä!

Hiusten oikeaoppinen peseminen

Hei! Kiva palsta. Voivatko hiukset rasittua liiasta pesusta? Saako niitä pestä joka päivä?

Riian vastaus:

Jos hiuksesi rasvoittuvat, hiukset kannattaa pestä päivittäin. Valitse tarpeeksi mieto sampoo jottei hiuspohja rasitu liikaa. Jos olet pitkähiuksinen, pesu joka toinen tai kolmas päivä varmaankin riittää. Lyhyt tukka on helppo pestä päivittäin.

Kestävä huulimeikki juhlaan

Hei! Saisinko vinkit kestävän huulimeikin tekoon? Juhlat edessä, enkä haluaisi olla joka välissä lisäilemässä huulipunaa.

Riian vastaus:

Hei! Levitä huulille kevyesti meikkivoidetta ja puuteroi. Rajaa huulet Stay On Lip Liner pitkäkestoisella huultenrajauskynällä ja väritä myös koko huulen pinta kynällä. Näin saat huulimeikkiin toivomaasi kestävyyttä. Levitä Colour Passion huulipuna siveltimellä huulille. Ota pala talouspaperia ja paina huulet siihen. Voit halutessasi laittaa hennon kerroksen puuteria huulipunan päälle ja lisätä lopuksi vielä siveltimellä punaa. Pysyy!

Hormonaalisten näppyjen hoito

Hei! Olen alkanut syödä keltarauhashormoneita ja ennen niin kauniissa ihossa on nyt näppyjä. Tuleeko tämä olemaan tällaista pidempäänkin, vai voiko iho tasoittua? Kuinka tällaista hormoneista näpyttynyttä ihoa tulee hoitaa?

Riian vastaus:

Hormonaaliset muutokset saavat iholla aikaan helposti tilapäistä näppyläisyyttä. Hoida nyt ihoasi hyvin. Käytä kerran viikossa syväpuhdistavaa Active Purifying Mask -naamiota tai Gentle Peel Off Mask kuorivaa naamiota. Myös säännöllinen kuorinta kannattaa ottaa ihonhoito-ohjelmaasi. Puhdista ja kosteuta ihoasi nyt sen tarpeiden mukaan ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Uskon että saat ihosi entiseen kuntoon hyvällä hoidolla hyvinkin pikaisesti.

Silmämeikki uuden vuoden juhliin

Kerrotko vinkin uuden vuoden juhliin? Minkälainen juhlava silmämeikki sopisi vihreäsilmäiselle? Minulla on oliivinvärinen iho ja vihreät silmät.

Riian vastaus:

Testaa Nivean Creative Eyes Pure Diamond luomivärin sävyä 480 Prismatic Purples. Vahva violetti saa vihreät silmäsi loistamaan. Levitä ripsen tyveen tummin sävy pehmeäksi rajaukseksi, sitten koko liikkuvalle luomelle violetti luomiväri ja häivytä kohti kulmakarvaa valkoisella sävyllä. Voit vielä tehostaa rajausta ripsien tyveen Eye Line & Design -rajauskynällä ja rajata myös silmän sisäpuolen, jotta katseesta tulee intensiivinen. Viimeistele uuden vuoden juhlameikki mustalla Volume Nanodefinition maskaralla.

Ryppyisen ihon hoito

Olen iältäni 61-vuotias ja hoidan ihoani päivittäin. Siitä huolimatta (varsinkin jos paino putoaa) poskeeni on tullut ikävät ylhäältä alaspäin olevia ryppyjä. Mitä voin tehdä?

Riian vastaus:

Suosittelen sinulle Nivean tehokasta Vital-hoitolinjaa, joka on tarkoitettu vastaamaan ikääntyvän ihon tarpeisiin. Levitä puhtaille kasvoille aamuin illoin Vital Rejuvenating Skin Remodelling Serum -tehoseerumia. Kiinteyttävä seerumi tukee ihon kosteustasapainoa ja pyrkii vähentämään ryppyjä.

Seerumi ei riitä iholle yksin, vaan tarvitsee päiväksi ja yöksi päälle toisen voiteen, näin sen teho toimii parhaiten. Testaa siis myös ravitsevaa Vital Rejuvenating Day Care -päivävoidetta ja Rejuvenatig Night Care -yövoidetta.

Silmämeikki hopeanharmaaseen pukuun

Hei! Minulla olisi ensi talvena edessä Vanhojen tanssit. Minulla on hopeanharmaa puku ja olen miettinyt, minkä värisen silmämeikin tekisin. Minulla on sinivihreät silmät ja tummanruskeat hiukset.

Riian vastaus:

Pukuusi tyyliin ja väriin sopisi varmasti smoky eyes -tyyppinen hyvin tumma ja utuinen silmämeikki. Creative Eyes Mono by Chantal Thomass -luomivärikokoelmasta löytyy upeat tummat sävyt 29 Amour de Violette ja 69 Hypnotic Black. Levitä yksi sävy koko luomelle ja häivytä lopputulos hyvin. Lisää lopuksi koko luomelle upeaa kimallusta antavaa Pure Diamond korostepuuteria. Voit viimeistellä tällä samalla tuotteella myös decolleteen ja olkapäät, ja antaa ihosi hehkua timantin lailla.

Uinti kuivattaa ihoa

Olen 22-vuotias nainen ja ongelmani on kasvojeni iho, joka on viimeaikoina joutunut kovalle koetukselle: olen aloittanut uintiharrastuksen. Uin vähintään kolme kertaa viikossa ja käytän uimalaseja, jotka painavat ihoa. Etenkin silmänympärysihoni on hyvin kuiva ja ärtynyt, suorastaan ryppyinen! Rasvaan perusvoiteella ihoani, mutta tuntuu että tarvitsisin jotakin tehokasta kosteutusta. Ihoni näyttää kirjavalta ja ärtyneeltä, eikä meikkipohjan tekokaan onnistu enää niin hyvin. Mikä neuvoksi?

Riian vastaus:

Uinti on ihana harrastus, mutta tosiaankin iho kuivaa hyvin helposti ja kaipaa entistä enemmän kosteutta! Kokeile voiteiksi kasvoille Nivean Oxygen Power Reviving Day Care ja Night Care tuotteita. Ne kosteuttavat todella tehokkaasti ja tekevät ihosta kimmoisen ja pehmeän tuntuiset.

Käytä hoitavaa Pampering Honey Mask -kasvonaamiota kerran viikossa ravitsemaan kuivaa ihoasi. Voit mennä vaikka uimahallin saunaan, laittaa naamion ihollesi ja rentoutua vaikutusajan verran. Silmänympärysiholle suosittelen sinulle aamuin illoin käytettäväksi Aqua Sensation Eye Care -silmänympärysvvoidetta. Se sopii myös nuorille, koska se ei sisällä kiinteyttäviä ainesosia, vaan kosteuttaa ja virkistää kuivaa ja kiristävää, ohutta silmänympärysihoa. Muista että silmänympärysvoidetta riittää vain nuppineulan kokoinen määrä molemmille silmänalusille yhteensä!

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolletäältä!

Lue myös:

    Uusimmat