Mainos

Sillanpään miesystävä kertoi poliisille pariskunnan huumeidenkäytöstä: "Jari on aina maksanut nämä hankinnat"

2:08

Jari Sillanpään miesystävä päätyi poliisin kuulusteluihin liittyen kaksikon touhuihin kristallimuotoisen metamfetamiinin parissa.

Katso video: Sillanpää on myöntänyt saamansa huumesyytteet.

Hän kertoi käyttäneensä metamfetamiinia noin kolmen vuoden ajan, ja tutustuneensa aineeseen Sillanpään kautta. Käyttömäärät vaihtelivat paljon, ja käyttö tapahtui miehen mukaan joko polttamalla tai suonensisäisesti.

– Jari on aina maksanut nämä hankinnat. Hinnat Suomessa ovat olleet 200 euroa grammalta. Olemme käyttäneet kristallia myös ulkomailla, mutta en tiedä kuinka paljon on hankittu ja mihin hintaan, hän kertoi.

– Kaikki nämä hankkimamme kristallit ovat menneet meidän omaan käyttöömme. Minä en ole koskaan tarjonnut tai muuten levittänyt sitä eteenpäin. Muita huumausaineita emme ole tänä aikana käyttäneet, miesystävä kertoi poliisille.

Miesystävän mukaan Sillanpää hoiti huumausaineiden hankkimisen ja maksamisen.

1:12

Huumeita lahjapussissa

Miesystävä hoiti kerran huumeiden vastaanoton hakemalla kauppiaalta pienen pussin ainetta Helsingin rautatieaseman läheltä.

Hän päästi myös kauppiaan kerran heidän kotiinsa, mutta Sillanpää otti huumausaineet vastaan.

– Kerran on käynyt niin, että [mies] tuli tuomaan meidän asunnolle kristallia siten, että Jari ei ollut aluksi paikalla. Hän jätti ne silloin pöydälle. Se oli silloin pakattuna lahjapussiin, joten en tiedä kuinka paljon sitä siinä oli, miesystävä kertoi.

Sillanpää miesystävineen jäi Helsinki-Vantaan lentokentällä kiinni pienestä metamfetamiinipussista.

0:42

”En voi ymmärtää mistä se on sinne pussiin joutunut”

Sillanpään ja miesystävän laukusta lentokentällä löytyneestä metamfetamiinipussista miesystävä ei osannut kertoa, mutta hän piti mahdollisena, että pussi oli peräisin heidän paikan päällä käyttämästään aineesta.

– Olen ihmeissäni. Minä hoidan aina meillä matkatavaroiden pakkaamisen, koska Jari voi olla huolimaton siinä mitä ottaa mukaan. Minä olen järjestelmällisempi. Tuo kullan värinen pussi oli meillä mukana kun lähdimme Suomesta ja Thaimaassa se oli meillä koko ajan vessassa. En voi ymmärtää mistä se on sinne pussiin joutunut, hän kertoi.

– Käytimme siellä paikan päällä kyllä kristallia ja sitä tuotiin meille tuon kokoisissa pienissä pusseissa, mutta en voi sanoa oliko tuo niistä peräisin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja