Mainos

Silja Serenaden 10 miljoonan euron uudistus on valmis - katso kuvat

Uudistunut Silja Serenade esiteltiin tänään medialle. Kävimme katsomassa, millaisissa puitteissa laivamatkustajat jatkossa Itämerellä seilaavat.

Näkyvimmät uudistukset ovat laivan kylpyläosasto, italialaishenkinen ravintola, Grande Buffet, taxfree-myymälä, Promenade-kävelykadun myymälät ja Commodore-luokan hytit sekä lisäksi laivalle rakennetut Junior-sviitit.             

Uudistuksen kokonaishinta oli 10 miljoonaa euroa, josta suurin rahallinen panostus laitettiin laivan tekniseen puoleen.  

-Laivan sisustaminen on itse asiassa hyvinkin edullista verrattuna tekniseen huoltotyöhön, mainitsee Tallink Siljan viestintäpäällikkö Marika Nöjd.

-Laivan potkureita ja peräsimiä kunnostettiin ja huollettiin. Lisäksi lattiakaivoja ja viemäriputkistoja uusittiin ja koko laivan ilmastointikanavat puhdistettiin, kertoo laivan kapteeni Antti Rossi.

Viestintäpäällikkö Marika Nöjd kertoo, että Tallink Siljan tämän vuoden investoinnit tulevat keskittymään heidän pääreitilleen Helsinki-Tukholma -välille. Syyskuussa Serenaden sisaralus Silja Symphony tulee kokemaan vastaavan telakoinnin juuri ennen syyslomia.

-Yli 20-vuotiaat rouvat Serenade ja Symphony ovat hyvässä kunnossa, mutta pukeutumisen osalta tyyli on ollut jo vanhentunutta. Siksi tulemme antamaan rouville uudet vaatteet, kertoo hymysuinen Tallink Siljan toimitusjohtaja Margus Schults.

Silja Serenade jäi pois liikenteestä tammikuun 6. päivä ja palasi helmikuun 15. päivä takaisin reitilleen Helsinki-Tukholma -välille. Schultsin mukaan telakointi sujui suunnitelmien ja aikataulun mukaan.

Silja Serenade ja sen sisaralus Silja Symphony ovat otettu käyttöön 90-luvun alussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.