Mainos

Silinterihattuja ja bikineitä!

Rohkea asustaa rantavaatteet

Photo by Dan Kiitwood/Getty Images

Supermuodikas ehostaa rantavaatteensakin asusteilla. Bikinit ja uimapuvut näyttävät entistä upeammilta pienellä ekstralla. Erikoisimmat krumeluurit eivät kenties perinteiseen suomalaiseen biitsihengailuun sovi, mutta hienommissa rantajuhlissa asuste viimeistelee tyylin.

Lontoossa esiteltiin tällä viikolla hauskaa rantamuotia. Auringossakin on varaa hullutella. Perinteisen hellehatun ja sharongin sijaan ranta-asujen kanssa voi pukea vaikkapa silinterihatun tai polvisukat. Korkokengät, käsineet ja korut tuovat niin ikään hienostuneisuutta pikkuruiseen rantamuotiin.

Valkoiset helmet ovat tyyliklassikko, jotka kokevat muodonmuutoksen mustien bikinen kanssa. Näin käytettynä helmet eivät ainakaan ole mummomaiset! Auringonpistosta pelkäävä voi peittää päänsä lierihatun sijaan myssyllä.

Vilukissa tai vartalostaan epävarma valitsee päälleen viitan, jolla voi tarvittaessa peittää kroppansa epäkohdat. Myös väreillä kannattaa kikkailla. Hoikentava musta sopii alavartaloon, valkoinen ylhäälle. Rohkea sen sijaan pukeutuu värikkäästi. Kuka määrää, että sukkien pitäisi olla aina samaa paria?

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.