Silikonit säästivät naisten hengen

Silikonit ovat pelastaneet naisia kiperistä tilanteista. Lue uskomattomat tarinat maailmalta.

Helmi uutisoi aiemmin joka oli silikonien ansiota. Myös nämä naiset ovat pelastuneet rintaimplanttiensa vuoksi.

Asemies yllätti

Amerikkalainen Lynda Carranza joutui elämänsä kiperimpään tilanteeseen, kun asemies avasi tulen Beverly Hillsissä sijaitsevassa hammaslääkärissä, jossa Carranza työskenteli. Nainen oli varma, ettei selviäisi. Aiemmin tehty rintojen suurennus B-kupista D-kuppiin koitui kuitenkin Carranzan onneksi.

– Luodinsirpaleet olivat vain millien päässä hänen sydämestään ja tärkeistä sisäelimistä. Jos hänellä ei olisi ollut implantteja, hän ei ehkä olisi hengissä tänään, Carranzan operoinut kirurgi kertoi.

Silikonit toimivat turvatyynyinä

Vuonna 2006 bulgarialainen nainen antoi uuden merkityksen sanalle turvatyynyt. Elena Marinova joutui auto-onnettomuuteen, mutta hänen 40DD silikoninsa säästivät naisen hengen.

– Silikonit toimivat kuten turvatyynyt suojaten uhrin kylkiluita ja tärkeitä sisäelimiä. Turvatyynyjen turvallisuuden tasolle ne eivät silti yllä, sillä silikonit voivat räjähtää, poliisi kertoi.

Käärme iski silikoneihin

Israelilaismalli Orit Fox joutui tänä vuonna hankalaan työtehtävään. Mallia pyydettiin poseeraamaan käärmeen kanssa espanjalaisessa tv-ohjelma Telecinossa. Nainen teki työtä käskettyä ja jopa suuteli boaa. Käärme kuitenkin puri Foxia ja nainen kiidätettiin sairaalaan. Malli selviytyi vammasta hyvin, mutta huhujen mukaan käärme kuoli – silikonimyrkytykseen. Uutista ei ole vahvistettu todeksi.

Silikonit suojasivat sirpaleilta

Vuonna 2006 israelilaisnainen säästyi raketti-iskusta hengissä. Naisen onneksi koituivat silikonit, jotka estivät sirpaleiden ulottumisen sydämeen saakka.

Harvinaiseen ongelmaan harvinainen ratkaisu

Floridalaisnainen sai 35-vuotiaana hyvin harvinaisen diagnoosin: hänen sydämensä ei pysynyt paikoillaan. Lääkäreillä oli kuitenkin ratkaisu tähänkin ongelmaan: silikonit, jotka estävät sydäntä liikkumasta. Naisen toinen keuhko oli poistettu, joten silikonit ratkaisivat liikkuvan sydämen ongelman ja toimivat laajana tilan täyttäjänä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: theregister.co.uk, telegraph.co.uk, iloubnan.info, foxnews.com, revealyourbeauty.com

Kuvat: Shutterstock/Steven Andreas

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja