Shokkihuhu: Elle Macpherson jätettiin 25-vuotiaan bikinimallin takia?

Tämä lienee jokaisen naisen painajainen. Supermalli Elle Macphersonin ex-miehen kerrotaan vaihtaneen huomattavasti nuorempaan malliin.

Supermalli Elle Macpherson, 47, on eronnut miesystävänsä Jeff Sofferin kanssa kahden vuoden yhdessäelon jälkeen. Pariskunnan eron syynä huhutaan olevan 25-vuotias kolumbialainen bikinimalli, joka ilmestyi kuvioihin heti pariskunnan teiden erkaannuttua.

– Jeffin uusi tyttöystävä on 25-vuotias – Elle oli poseerannut joka ikisen lehden kannessa ennen kuin tämä tyttö oli edes syntynyt, lähipiiristä kuiskitaan tuohtuneena.

– Elle on tarpeeksi vanha ollakseen sen tytön äiti. On naurettavaa ajatella, että Elle jätettiin jonkun nuoremman naisen takia, kun hän näyttää itsekin vielä upealta! Tämä vain todistaa, että Jeff on pinnallinen eikä ole oikea mies Ellelle. Ellelle tämä on ollut todella rankkaa, läheinen ystävä kertoo.

Erosta rankkaa on tehnyt myös se, että Macpherson itse on kertonut odottaneensa tulevaa vuotta, koska hän koki olevansa valmis vakavoitumaan Sofferin kanssa. Macpherson täyttää 48 vuotta 29. maaliskuuta.

– Elle on uskomaton nainen eikä ansaitse tätä. Toivomme, että hän pystyy taas hymyilemään ja olemaan onnellinen.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat