Shhh! Näitä asioita pitkähiuksiset naiset tekevät salaa

Onko sinulla pitkät hiukset? Siinä tapauksessa saatat tunnistaa itsesi alla olevasta listauksesta.

Pitkät hiukset ovat monen naisen haave. Jokainen pitkähiuksinen nainen osannee samaistuapilke silmäkulmassa näihin tuntemuksiin:

1. Omistat mitä erikoisempia hiustenhoitotuotteita, kuten naamioita, tehohoitoja, hoitosuihkeita. Niitä löytyy enemmän kuin mitä laki sallii, jopa satojen eurojen edestä. Rakastat läträtä niillä.

2. Et suostu käyttämään mitä tahansa shampoota ja hoitoainetta, vaan otat aina mukaan omat tuotteesi, jos menet vaikka yökylään. Eikä kukaan muu muuten saa käyttää niitä – tai muuten saat raivarit.

3. Saatat säikähtää, jos omat hiuksesi esimerkiksi kutittavat vahingossa kättäsi. “Oliko se hämähäkki?!”

4. Teet myös sitä, että sujautat kätesi selkäsi taakse ja koskettelet, ehkäpä jopa vedät hiuksiasi. Saat tyydytystä siitä, kuinka pitkät ne ovatkaan.

5. Vetoat aina pitkiin hiuksiisi, kun vietät kauan aikaa suihkussa. '"Niin, meni niin kauan aikaa huuhtoa shampoo pois..."

6. Käyt teettämässä juhlakampaukset kampaajalla, koska omien hiuksien laittaminen vaatii muutoinkin niin paljon vaivaa. Ellei sinulla ole kuutta tuntia aikaa valmistautua. Eikä ole.

7. Puhut jatkuvasti ääneen siitä, että haluaisit kokeilla lyhyitä hiuksia – mutta todellisuudessa et tule koskaan leikkuuttamaan niitä. Saat lähestulkoon paniikkihäiriön kampaajalla, jos hän edes ehdottaa parin sentin lyhentämistä!


8. Paheksut salaa niitä tähtiä ja julkisuudenhenkilöitä, jotka leikkuuttavat lyhyet hiukset. He joutuvat mustalle listallesi.

9. Voisit viettää jopa tunteja hiuksiasi harjaten tai letittäen. Leikittelet ajatuksella, että olet oman elämäsi Tähkäpää.

10. Valitat kaiken maailman ongelmista, mitä pitkät hiuksesi tuovat mukanaan – mutta salaa rakastat hiuksiasi yli kaiken.

Katso myös hiusvinkki:

Lue myös:

    Uusimmat