Seurapomo vahvistaa: maalivahtilegenda lopettaa uransa – ei palannut kentille enää sydänkohtauksen jälkeen

Espanjalainen maalivahtilegenda Iker Casillas lopettaa uransa. Asiasta kertoo portugalilaisen O Jogon mukaan Porton presidenttin Jorge Nuno Pinto da Costa.

Casillasin lopettamispäätöstä on odoteltu viime päivinä sen jälkeen, kun hän ilmoitti maanantaina hakevansa paikkaa Espanjan jalkapalloliiton johdossa. Casillas ei ole pelannut otteluakaan seurajoukkueessaan Portossa viime toukokuun jälkeen, kun hän sai sydänkohtauksen kesken harjoitusten.

Muun muassa portugalilainen O Jogo -lehti kertoo Porton presidentin Jorge Nuno Pinto da Costan kertoneen Casillasin lopettamispäätöksestä.

Pinto da Costa kertoo jutelleensa Casillasin kanssa ennen kuin tämä ilmoitti maanantaina aikeistaan hakea Espanjan jalkapalloliiton johtoon. Pinto da Costan sanoo lounastaneensa Casillasin kanssa Portossa, jolloin Casillas kertoi lopettamispäätöksestään. Presidentin mukaan Casiilasia tullaan kaipaamaan Portossa.

– Hänellä oli upea ura, jonka aikana hän pelasi vain kahdessa seurassa. Tiedämme, että molemmat ovat hänelle tärkeitä.

Casillas pelasi kasvattiseuransa Real Madridin edustusmiehistössä vuosina 1999–2015, kunnes siirtyi portugalilaisen Porton riveihin. Hän voitti urallaan Espanjan paidassa maailmanmestaruuden ja kaksi Euroopan mestaruutta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.