Seuraavaksi Usain Boltiksi tituleerattu lapsi kohun keskellä: 4-vuotiaana ammattimaisia harjoituksia, 5-vuotiaana hurja pyykkilautavatsa – "Pelottavin juttu internetissä"

7-vuotiasta yhdysvaltalaispoikaa Rudolph Ingramia on jo tituleerattu "seuraavaksi Usain Boltiksi" poikkeuksellisen nopeutensa myötä. Rudolphin Instagram-tililtä paljastuu, että hän on tehnyt jo neljävuotiaana ammattimaisen näköisiä harjoituksia.

Tampa Baysta kotoisin oleva Rudolph juoksi tuoreeltaan 100 metriä aikaan 13,48, joka on mediaraporttien mukaan seitsemänvuotiaiden epävirallinen maailmanennätys. Rudolph pelaa myös amerikkalaista jalkapalloa, jossa hänen taitojaan on kehunut muun muassa NBA-supertähti LeBron James.

Useilla videoilla näkyy, miten muita amerikkalaisen jalkapallon pelaajia lyhyempi Rudolph pinkoo heiltä leikitelleen pallon kanssa karkuun. 

Taustalla on ilmiselvää Rudolphin innokkuutta urheilua kohtaan. Rudolphin Instagram-tiliä hallinnoiva isä Rudolph Ingram Sr. onkin kehunut poikansa työmoraalia, iloisuutta ja nöyryyttä.

Instagram-videoilta näkyy, miten Rudolph on tehnyt jo neljävuotiaana ammattimaisen näköisiä drilli-askelharjoitteita pallon kanssa ja ilman.

Jo viisivuotiaana Rudolphilla on ollut hurja sixpack-pyykkilautavatsa.

– Se ei ole tärkeää, mitä teet harjoituksissa. Se, mitä teet jälkeen, tekee sinusta suuren, Rudolphin isä kirjoittaa poikansa Instagram-tilillä videon yhteydessä.

Isän toimet ovat herättäneet voimakkaitakin reaktioita – hänen esiteltyä poikaansa useissa paidattomissa poseerauskuvissa ja tuotuaan tätä suureen valokeilaan. Isä tuntuu olevan poikansa suosiosta erittäin ylpeä.

Hän iloitsi muun muassa siitä, että LeBron James oli jättänyt Instagramissa julkisen kehukommentin poikansa tilille. James ylisti Rudolphin "vaikuttavaa kykyä" vaihtaa pallo toisesta kädestään oikealle puolelle puolustajan ulottumattomiin.

– Kun LeBron tykkää, kaikki tykkäävät. Rakastan, kun näen, että hänestä (pojasta) tulee viraali. Viraalista alustasta on paljon hyötyä positiivisisten ja inspiroivien kommenttien kera, Rudolphin isä on kertonut Fox Newsille.

LeBron Jamesin viime vuonna lisäämä huomio on tuonut Rudolphille lisää Instagram-seuraajia, ja tiliä seurasi tiistaina puolenpäivän aikaan jo 295 000 ihmistä.

Australialainen News.com.au-uutissivusto kutsuu Rudolphia "pelottavimmaksi jutuksi internetissä juuri nyt". Kyseinen sivusto perustelee sitä pojan hurjalla somesuosiolla, hämmästyttävällä juoksunopeudella ja amerikkalaisen jalkapallon taidoilla. 

Toivoa sopii, että Rudolph saa liikkua ja kasvaa tasapainoisessa kasvuympäristössä, vaikka hänen ympärillään käy poikkeuksellinen häly ja kuhina.

Usain Bolt debytoi australialaisessa futisjoukkueessa 0:30
Videolla tunnelmia Usain Boltin viimevuotisesta debyytistä australialaisessa jalkapallojoukkueessa Central Coast Marinersissa.

Lue myös:

    Uusimmat