7-vuotias poika jysäytti 100 metrillä veret seisauttavan ajan – nuori luonnonoikku hämmästyttää: "Hän on seuraava Usain Bolt"

7-vuotias yhdysvaltalaispoika Rudolph Ingram hämmästyttää nopeudellaan. Hän juoksi tuoreeltaan 100 metriä aikaan 13,48, joka on mediaraporttien mukaan seitsemänvuotiaiden epävirallinen maailmanennätys.

Rudolph paransi samalla viimevuotista raportoitua ennätysaikaansa 1,5 sekuntia. Video tuoreesta ennätysjuoksusta on katsottavissa alla.

Rudolph on voittanut kansallisia mestaruuksia jo 20 kappaletta, ja häntä hehkutetaan laajalti internetissä "seuraavaksi Usain Boltiksi". Niin tekee muiden muassa hänestä raportoiva urheilusivusto Sportbible.

Jo uransa lopettaneen kaikkien aikojen pikajuoksijan Boltin maailmanennätys 100 metrillä on 9,58. Rudolphin 13,48 on puolestaan hämmästyttävän kova aika seitsemänvuotiaalle.

Rudolph pelaa myös amerikkalaista jalkapalloa Tampa Bay Ravensissa ja vaikuttaa todelliselta luonnonoikulta. Hänen valmentajansa Jimmy Watsonin mukaan Rudolphilla on pelisilmä, jollaista hän ei ole koskaan ennen nähnyt seitsemänvuotiailla.

– Yhtenä sekuntina hän on menossa yhteen suuntaan. Sitten räpäytät silmiäsi ja hän menee toiseen suuntaan, Watson sanoi Youth1-sivuston mukaan.

Rudoplhin isä hallinnoi poikansa Instagram-tiliä, jolla on jo 293 000 seuraajaa. Rudolphin maine onkin kiirinyt ja hän on saanut huomiota urheilun korkeimmalta huipultakin, mukaan lukien NBA-supertähti LeBron Jamesilta.

James on ihastellut Rudolphin "vaikuttavaa kykyä" vaihtaa pallo toisesta kädestään oikealle puolelle puolustajan ulottumattomiin.

Isä Rudolph Ingram Sr. on kehunut poikansa työmoraalia, iloisuuttaan ja nöyryyttä.

– Hänen tulevaisuutensa on niin kirkas. On kunnia olla osa sitä, isä on sanaillut uusiseelantilaisen Stuff.co.nz-sivuston mukaan.

Usain Bolt debytoi australialaisessa futisjoukkueessa 0:30
Videolla tunnelmia Usain Boltin viimevuotisesta debyytistä australialaisessa jalkapallojoukkueessa Central Coast Marinersissa.

Lue myös:

    Uusimmat