Sergio Perez reagoi villiin huhuun F1-jatkostaan

Jatkuvien lähtöhuhujen kohteena oleva F1-kuski Sergio Perez vakuuttaa ajavansa Red Bullilla myös kaudella 2024. Viimeisin huhu kertoo meksikolaisen olevan pakotettuna lopettamassa uraansa.

Perez on jäänyt kuluvalla kaudella pahasti tallikaverinsa Max Verstappenin tasosta. Loppukaudesta pistetehtailu on hyytynyt lähes tyystin, ja Perez joutuu ajamaan kauden lopun kisoissa MM-sarjan kakkostilasta Mercedeksen Lewis Hamiltonin ahdistaessa.

Ennen Yhdysvaltain GP:tä F1-mediassa alkoi liikkua huhu, jonka mukaan Perez olisi lopettamassa uransa tähän kauteen ja Red Bull olisi nostamassa hänen tilalleen aiemman tähtikuskinsa Daniel Ricciardon.

– Minulla on sopimus ensi vuodesta eikä minulla ole mitään syytä olla täyttämästä sitä sopimusta, Perez kommentoi Austinissa The Race -sivuston mukaan.

– Aion antaa siihen täyden panokseni, ja olen sitoutunut siihen, mutta se ei tule olemaan viimeinen sopimukseni F1:ssä, hän vakuutti.

Kysyttäessä siitä, onko hän varma paikastaan Red Bullilla ensi kaudella, Perez kommentoi:

– 100-prosenttisesti.

Perez ei halunnut spekuloida, kenen kanssa hän seuraavan sopimuksensa tekisi.

– En mieti sitä. Nautin vain hetkestä ja haasteesta nousta takaisin.

– Olen 33-vuotias ja luulen, että minulla on joitain hyviä vuosi jäljellä. Urheilijana haluat maksimoida urasi. Se on minulle tärkeää ja siinä keskittymiseni on, Perez sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat