Sensaatio Tshekissä: Slavia Praha kaatoi espanjalaismahdin jatkoajan viimeisellä minuutilla – nousi kuilun partaalta!

Slavia Praha taisteli jalkapallon Eurooppa-liigan puolivälieriin sensaatiomaisella jatkoaikavoitolla Sevillaa vastaan.

Neljännesvälierien molemmat osaottelut päättyivät varsinaisella peliajalla 2–2, minkä myötä ratkaisu eteni toisessa osassa jatkoajalle.

Slavian kannalta näytti pahalta, kun Franco Vazquez ampui Sevillan johtoon 98. minuutilla. Mick van Buren toi kuitenkin tshekki-isännät taisteluun mukaan muutaman minuutin päästä painamalla pallon Tomas Soucekin syötöstä vasempaan alakulmaan.

Sevilla oli tässä kohtaa kiinni jatkopaikassa vierasmaalisäännön turvin ja puolusti johtoaan vetäytyvästi, kun taas Slavia painoi peliä vimmatusti Sevillan päähän.

Peli eteni jo jatkoajan viimeiselle minuutille, kun Slavian Ibrahim Traore onnistui sohittua pallon vapaapotkun jälkitilanteesta väkisin maaliviivalle. Sevillan tanskalaispakki Simon Kjär yritti purkaa pelivälineen väljemmille vesille, mutta menetti tasapainonsa ja pallo lipui hänen jalkojensa kautta rysään.

Tshekkiyleisö repesi liitoksistaan: yllätys oli valmis ja otteluparin espanjalaissuosikki Sevilla oli lyöty yhteismaalein 6–5.

Slavia Praha – Sevilla 4–3 ja., Slavia Praha jatkoon yhteismaalein 6–5

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.