Mainos

Selvitys paljastaa, kenen kanssa kumppanisi todennäköisesti pettää sinua – vastaus on lähempänä kuin uskoitkaan

Vaikka ihan heti sitä ei uskoisikaan, oma ystäväsi voi olla juuri se henkilö, joka päätyy todennäköisimmin sänkyyn puolisosi kanssa. 

Kumpi seuraavista vaihtoehdoista kuulostaa omaan korvaasi pahemmalta? Se, että puolisosi lähtee vieraan ihmisen kanssa drinkille, vai se, että puolisosi viettää aikaansa ystäviesi tai perheenjäsentesi kanssa? Ensimmäinen vaihtoehto särähtää taatusti korvaasi, mutta ajattelutapaa kannattaa ehkä muuttaa. Eräässä tutkimuksessa kävi nimittäin ilmi, että ihmiset pettävät puolisojaan tyypillisesti jonkun todella tutun henkilön kanssa.

Tämä asia paljastui Forktip-sivuston teettämässä tutkimuksessa, johon osallistui yli 5000 aikuista. Tutkimuksessa kysyttiin ihmisten seksuaalisesta käyttäytymistä, ja alle puolet uskottomista vastaajista ilmoitti pettävänsä puolisoaan jonkun täysin tuntemattoman kanssa. Yli puolet puolisoaan pettäneistä vastaajista paljasti kohteen löytyvän joskus yllättävänkin läheltä.

Epäilykset kannattaa ehkä siirtää kaukaa lähemmäs

Ei tule ehkä suurena yllätyksenä, että 22,4 prosenttia pettäneistä kertoi päätyneensä sänkyyn työkaverinsa kanssa. Työkaverien kanssa voi joskus tulla vietettyä enemmän aikaa kuin oman puolison, joten tämä on ehkä täysin luonnollinen selitys.

Tätä järkyttävämpää on kuitenkin tieto siitä, että työkavereita useammin ihmiset pettävät puolisojaan puolison ystävän kanssa. Lähes 24 prosenttia vastaajista kertoi päätyneensä sänkyyn puolison hyvän ystävän kanssa. Jos olet tähän asti miettinyt, että voitko luottaa puolisoosi, kannattaa myös miettiä, voitko luottaa ystävääsi.

Pieni osa, noin neljä prosenttia vastaajista ilmoitti pettäneensä puolisoaan tämän perheenjäsenen kanssa. Suku on pahin, vai miten sitä sanotaankaan?

Lähde: Mirror

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.