Selkäsauna! Anthony Joshua moukaroi ruotsalaisjätin keskeytyskuntoon

Brittitähti Anthony Joshua otti vakuuttavan tyrmäysvoiton Ruotsin Otto Wallinista nyrkkeilyn jätti-illassa Saudi-Arabian Riadissa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Joshua, 34, otteli terävämmin kuin aikoihin, eikä Wallinilla ollut aseita brittitähden haastamiseksi. Ottelu päättyi Joshuan voittoon teknisellä tyrmäyksellä viidennen erän jälkeen, kun ruotsalaisen tiimi katsoi järkeväksi päättää taisto.

Voitto oli Joshualle kolmas peräkkäin sen jälkeen, kun hän hävisi kahdesti Oleksandr Usykille vuosina 2021-2022. Joshuan edellinen päänahka tuli Suomen Robert Heleniuksesta 6. erän tyrmäyksellä viime elokuussa.

Britin koko uran saldo on 27 voittoa ja kolme tappiota. Wallinin rekordi on 26-2.

Riadin nyrkkeilyillan toisessa pääottelussa nähtiin yllätys, kun Joseph Parker kukisti Deontay Wilderin yksimielisellä ja hyvin selvällä tuomaripäätöksellä kahden ex-maailmanmestarin kamppailussa.

Robert Helenius tilittää dopingvyyhtiään: "Pahin on, että syytetään syytöntä" 3:18
Robert Helenius tilittää dopingvyyhtiään: "Pahin on, että syytetään syytöntä."