Dopinghuijari lyötiin pihalle nyrkkeilyn suurtapahtumassa – "Sai ansaitsemansa selkäsaunan"

Nyrkkeilyurallaan monta dopingkäryä listannut yhdysvaltalainen Jarrell Miller hävisi teknisellä tyrmäyksellä brittiläiselle Daniel Dubois'lle raskaansarjan ottelussa Saudi-Arabian Riadissa lauantaina. 

Miller, 35, osoitti ajoittain pirteitä otteita ottelun alkupuolella, mutta kroppaan kertynyt ylimääräinen paino alkoi tehdä nopeasti tehtävänsä. Osansa oli myös Dubois'n kovilla iskuilla, ja vääjäämättömältä näyttänyt tyrmäys tuli aivan viimeisen erän lopussa.

Kehätuomarin oli tultava väliin, kun Dubois moukaroi Milleriä. 

Millerin uran saldo on nyt 26 voittoa, yksi tappio ja yksi ratkaisematon. Dubois'n lukemat ovat 20 voittoa ja kaksi tappiota. 

Tappio todennäköisesti päätti Millerin uran huipulla, sillä hän on raivostuttanut nyrkkeilypiirejä lukuisilla dopingkäryillään. Hän pilasi näin muun muassa MM-ottelumahdollisuutensa Anthony Joshuaa vastaan vuonna 2019.  

– Olemme juuri nähneet Jarrell Millerin lopun, DAZN:n ottelulähetyksen selostaja Darren Barker totesi. 

– Hyvä niin. Hän sai ansaitsemansa selkäsaunan, kommentaattori Sergio Mora lisäsi. 

Miller oli ottelematta lähes neljä vuotta välillä 2018-2022, minkä jälkeen Dubois oli hänelle ensimmäinen kunnon haaste. Selkäsauna tiivisti yhdysvaltalaisen nykypanoksen nyrkkeilylle.

Dubois pääsi MM-otteluun Oleksandr Usykia vastaan viime elokuussa, mutta hävisi tyrmäyksellä.  

Riadin otteluilta huipentuu Deontay Wilderin ja Joseph Parkerin sekä Anthony Joshuan ja Otto Wallinin välisiin raskaansarjan kohtaamisiin. Wilder ja Joshua ovat entisiä maailmanmestareita, ja heidän odotetaan kohtaavan toisensa keväällä, jos he voittavat lauantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat