Selena Gomez lumosi kultaisessa minimekossa – miten tyrmäävän kaunis kokonaisuus!

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez verhoutui kauttaaltaan kultaan ja kimalteisiin 2013 MTV Movie Awards -tapahtumassa. Nuori, tummakutrinen tähti erottuikin edukseen punaisella matolla.

Unohda kiltti ja viaton Selena GomezWaverly Placen velhoissa ja Operaatio Prinsessassa – 20-vuotias näyttelijä-laulajaon jo astunut aikuisuuden punaiselle matolle, eikä ole näillä näkymin palaamassa takaisin vanhoihin uomiinsa. Gomez on kasvanut uusiin mittoihin, mitä tulee hänen musiikkiinsa, elokuvarooleihinsa – sekä tietenkin asukokonaisuuksiinsa.

Harmony Korinen ohjaaman Spring Breakers -elokuvan näyttelijä edusti 2013 MTV Movie Awards -tilaisuudessa suorastaan säteilevänä: tummakutrisen nuoren naisen yllä nähtiin kultainen ja kimmeltävä Julien Macdonaldin muotiluomus, samppanjan sävyiset korkokengät – kultaisia korvakoruja unohtamatta. Hiuksensa tähti oli letittänyt tyylikkäästi ylös kuin moderni morsian ikään. Kampaus myös henkiin jotain alkukantaista – kenties dinosauruksen profiilikuvaa?

Rohkea asu, rohkea kampaus ja siltikin erittäin tyylikäs ja ehjä kokonaisuus. Siitä pisteet ja (kultainen) papukaijamerkki Selena Gomezille.

AVA on myös Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

Lisää kampausvinkkejä:AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja