Seksivinkit naisille – kokeile ja nauti!

Rakastellessa voit huoletta keskittyä enemmän itseesi – miehen nautinto tulee siinä sivussa! Nappaa vinkit talteen.

Piristä seksielämääsi näillä yksinkertaisilla ja toimivilla vinkeillä. Onnistuneeseen rakasteluun ei tarvita kuin hyvä yleiskunto, paljon positiivisia sanoja ja vähän kokeilunhalua.

Kehu kumppaniasi

Partnerin ylistäminen on kuin laittaisit rahaa pankkiin, joten älä pihistele sanoissasi. Kun saat häneltä rakastellessa mitä haluat, kerro kuinka hyvä rakastaja hän on, kuvaile mitä hänen kehossaan rakastat, kehu hänen taitojaan ja tekniikkaansa. Kysy, mitä hän haluaisi rakastellessanne enemmän kuin mitään muuta ja kerro, mitä itse haluat. Jos hän ei koskaan huomioi sinun toiveitasi, etsi uusi kumppani!

Pidä kuntoasi yllä

Säännöllinen kuntoilu ei ainoastaan paranna itseluottamustasi, vaan auttaa sinua jaksamaan lakanoiden välissä kauemmin. Vai haluatko muka vain maata paikallasi ja antaa miehen tehdä kaikki työt? Seksi on kuin aktiivinen urheilulaji, joten tarvitset kestävyyttä.

Uudelleenkouluta itseäsi

Uskotko harrastavasi hyvää seksiä? Ehkä voit saada rakasteluun uusia ulottuvuuksia tutkimalla toisinaan esimerkiksi alan kirjallisuutta. Älä kangistu kaavoihin!

Tee loppu vaivautuneisuudelle (sitomalla silmät!)

Riisu miehesi ja sido hänen silmänsä. Ohjaa hänet makuuasentoon ja anna hänelle uskomaton kokovartalohieronta. Sidotut silmät auttavat sinua unohtamaan vartalokompleksit ja se on samalla seksikäs, mysteerinen veto. Anna hieronnan johtaa rakasteluun – ja seuraavalla kerralla onkin sinun vuorosi olla silmät sidottuna ja saada hieronta.

Keskity itseesi

Unohda miehen jatkuva miellyttäminen. Mies on loppujen lopuksi tyytyväinen, että olet lähellä ja hän haluaa nähdä sinunkin nauttivan. Mies on siis paljon kiinnostuneempi sinun nautinnostasi, joten keskity enemmän itseesi. Kun kerrot hänelle mitä sinä haluat, annat oikeastaan hänelle juuri sen, mitä hän haluaa.

Kaipaatko vinkkejä seksiin tai ratkaisuja seksiaiheisiin ongelmiin? Seksiterapeutti Laura Berman auttaa pariskuntia Pariterapiaa-sarjassa AVAlla lauantaisin klo 23.05!


AVA

Lähde: Self.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja