Seksikkäät kynnet ovat värien kilpatanssia – lue vinkit!

Piristä kesäistä lookiasi ja kiinnitä katse kynsiisi. Tänä kesänä vastavärit tuovat silmiinpistävää piristystä kynsiin.

Terävät, suippokärkiset stiletti-muotoon viilatut rakennekynnet näyttävät jatkavan voittokulkuaan tänäkin kesänä värikkäämpinä ja kirjavampina kuin koskaan, glitteriä unohtamatta. Jos itse et ole rakennekynsien ystävä, voit myös kotikonstein piristää omia kynsiäsi ja tehdä niistä kesäisen seksikkäät.

Parhaimmat väriyhdistelmät

Tänä kesänä saa luvan kanssa sekoittaa vastavärejä. Syksyllä 2012 oli muotia lakata joka toinen kynsi eri värillä, mutta tänä kesänä muotia on lakata varpaankynnet ja sormenkynnet omin eri värein. Ideana on, että voimakkaampi lakka on varpaankynsissä. Suosi avokärkisiä kenkiä tai sandaaleja, jotta pirteät varpaankyntesi pääsevät myös esille!

Parhaimmat väricombot täksi kesäksi:

Punainen + taivaansininen

Lila + mintunvihreä

Korallinpunainen + sitruksenkeltainen

Purppura + tumman sinivihreä

Laventeli + hopea

Kupari + persikka

Sähkönsininen + pinkki

Erikoismanikyyri

Myös eri maailmantähtien, kuten Beyoncén suosima korostettu erikoismanikyyri on helppo tapa kiinnittää huomio varsin yksinkertaiseen, mutta värikkääseen yksityiskohtaan tänä kesänä. Jos et ole esimerkiksi suurien ja näyttävien rakennekynsien ystävä, voit saada oman pikku säväytyksen korostamalla vain yhtä tai kahta kynttä silmiinpistävällä värillä.

Valitse kaksi vastaväriä edustavaa kynsilakkaa, kuten vaikkapa pinkki ja sininen. Lakkaa tummemmalla tai räväkämmällä värillä vain sen sormen kynsi, jossa pidät esimerkiksi sormusta. Lakkaa loput kynnet vaaleammalla värillä.

Kynsitarrat

Jos et halua lakata kynsiäsi alituiseen tai et nauti piipertämisestä, kokeile tänä kesänä kynsitarroja. Kiinnitä sopivan kokoiset tarrat lakkaamattomiin kynsiisi esimerkiksi käyttämällä apuna appelsiini- tai cocktailtikkua. Lakkaa kynnet lopuksi läpinäkyvällä kynsilakalla. Kynsitarrat kestänevät suurin piirtein 7–10 päivää.

Eritoten tänä kesänä muotia kynsitarrojen saralla ovat värikkäät kukkakuvioiset kynnet, aivan kuten kesämekkojen printeissä. Myös värikkäät seeprakuviot ovat suosittuja.

Mikä on paras tapa saada kynsilakka kuivumaan?

Oletko koskaan kuivannut vasta lakattuja kynsiäsi hiustenkuivaajalla tai lämpölampun alla? Tai käyttänyt esimerkiksi sprayna saatava pikakuivattajaa? Paras tapa kuivattaa kynnet on kuitenkin antaa niiden kuivua rauhassa noin 15–20 minuuttia, jos haluat kynsilakan kestävän jopa viikon pidempään. Kun kynsilakka on kuivunut, lisää päälle vielä vahvistava päällyslakka. Aikaa vievää, mutta sen arvoista!


Lue myös:


Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja