Seksikäs meikki kruunaa hääjuhlallisuudet

Yksinkertainenkin meikki korostaa helposti parhaita piirteitäsi. Näiden kauneusvinkkien avulla hurmaat juhlassa kuin juhlassa!

Kukapa ei nauttisi hääjuhlista, sillä niissä on jokaiselle jotakin: villit polttarit biletystä kaipaaville ja herkkä häätilaisuus heille, jotka nauttivat romanttisuudesta. Myös harjoituspäivälliset vaativat pientä ehostautumista.

Nappaa käyttöön julkkisten meikkivinkit!

Bileillan tummat silmät

Tummat silmät, ruskea tukka... Ei kuitenkaan tarvitse olla brunette, jotta voi meikata itselleen utuisen loistavat silmät. Silmämeikissä hehkuvat harmaat ja metalliset sävyt, kuten hopea, jota voi kauniisti korostaa esimerkiksi ruskean sävyillä, kuten Eva Longoria.

Smoky eyes- silmämeikin saat levittämällä luomiväriä yläluomelle ja alaripsien tyveen. Yläluomen tumma, häivytetty rajaus yhdistettynä paksuun kerrokseen ripsiväriä tekevät ilmeestä intensiivisen ja superseksikkään. Ja sitten polttareihin!

Punaa huuliin ja brunssille!

Sunnuntaibrunssille tai harjoituspäivälliselle ei tarvitse laittautua niin viimeisen päälle, joten meikin voi pitää todella kevyenä.

Lisää hieman pinkkiä huulipunaa kuten Gwyneth Paltrow, ja olet valmis nauttimaan. Ruusunpunaiset huulet tekevät ilmeestä tyttömäisen ja raikkaan.

Hehkua hääpäivänä

Jokainen morsian haluaa hehkua hääpäivänään! Kaunista kuultoa iholle saat aurinkopuuterin avulla.

Korosta piirteitäsi kauniisti poskipunan ja puuterin avulla kuten Gemma Atkinson. Pohjasävyksi sopivat pronssiset, lämpimät sävyt.

Aurinkoiset kiharat

Aurinkoinen ja raikas rantalook sopii hyvin vaikka loppukesän hääjuhlaan tai villeihin bilepolttareihin yökerhossa.Saadaksesi kauniit, aaltomaiset kiharat kuten Kate Hudson suojaa hiuksesi muotoilutuotteilla tai viimeistelysuihkeella ja kiharra latvat kihartimen avulla.

Saadaksesi lisää volyymia suihkuta hiuslakkaa pää alaspäin ja anna hiustesi hulmuta vapaina. Olet valmis juhlaan!

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images/AOP

Lue myös:

    Uusimmat