Seksiaddiktin kuusi tunnusmerkkiä – katso!

Seksi on mielessä usein, mutta kuinka paljon on liian usein? Nämä kuusi vinkkiä paljastavat, milloin ihminen on koukussa seksiin.

Puhuu seksistä sopimattomina aikoina. Vaikka seksi olisi mielessä, se ei ehkä sovi puheenaiheeksi kaikkiin tilanteisiin. Havainnollistava esimerkki: Askdanandjennifer.comin mukaan tavallinen tallaaja ei yritä virittää seksikeskustelua ruokapöydässä, kun taas seksiaddikti ei tajua, mihin tilanteeseen seksikeskustelu sopii ja mihin ei. Jos hän puhuu seksistä vaikkapa vanhempiesi luona tai kokouksissa, tai ei pysty keksimään juuri mitään muuta keskustelunaihetta, hän saattaa olla addikti.

Hän katsoo pornoa tuntikausia. Seksiaddikti helpottaa oloaan katsomalla aikuisviihdettä ja masturboimalla useita kertoja päivässä.

Hän tarvitsee pakkomielteisesti masturbaatiota. Seksiaddikti haluaa harrastaa seksiä kanssasi monta kertaa päivässä, mutta sen lisäksi hän masturboi useita kertoja päivässä. Seksiaddiktilla ei ole koskaan tyydytetty olo, hän haluaa lisää.

Seksintarve häiritsee elämää ja arkea. Addiktilla seksi menee kaiken muun ohi. Järjesteleekö hän elämäänsä niin, että ehtii masturboida tai harrastaa enemmän seksiä? Peruuko hän tapaamisia ja menoja sen takia?

Hän pettää sinua. Joillekin addikteille tulee tarve etsiä tyydytystä myös suhteen ulkopuolelta, koska hän ei koskaan tunne olevansa täysin tyydytetty.

Hän painostaa sinua harrastamaan seksiä. Hän voi painostaa sinua harrastamaan seksiä kanssaan, eikä halua tulla torjutuksi. Jos joudut aina tällaisen käytöksen kohteeksi, voi olla aika hankkia apua hänen addiktioonsa.

Tule eroottisille ostoksille! Tästä Helmi-kauppaan

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja