Seksiä maailman ympäri – missä on kiimaisin kansa?

The Sun on koonnut minkälaista seksi on eri puolilla maailmaa. Lehdessä kerrotaan muun muassa tutkimuksesta, jonka mukaan Ruotsissa on eniten biseksuaaleja naisia.

– Pisin kestävyys sängyssä on brasilialaisilla. He jaksavat keskimäärin 30 minuuttia.

– San Franciscosta löytyy kaikista kinkyimmät ihmiset. San Francisco on myös maailman suurimman S/M-tapahtuman kotikaupunki.

– Uudessa-Seelannissa ihmisillä on keskimäärin 20,4 seksikumppania. Täällä naiset harrastavat eniten irtosuhteita maailmassa.

– Itävallassa seksikumppaneita on keskimäärin 29,3. Täällä puolestaan miehet harrastavat eniten irtosuhteita.

– Saksassa on maailman huonoimmat rakastajat, kertoo OnePoll.comin tutkimus, johon osallistui naisia 20 eri maasta. Syyksi sanottiin, että saksalaiset miehet haisevat pahalle.

– Espanjassa puolestaan on maailman parhaat rakastajat.

– Thaimaassa itse akti on nopeimmin ohi, se kestää keskimäärin vain 10 minuuttia.

– Kreikkalaiset ovat maailman kiimaisin kansa, kertoo Durexin tekemä tutkimus.

– Australiassa on suurimmat rinnat. 40 prosenttia australialaisnaisista käyttää DD-koon rintaliivejä – tai vielä suurempia.

– Indonesiassa seitsemän kertaa vuodessa juhlitaan vapaa päivää nimeltä Pon. Silloin indonesialaiset pyhiinvaeltavat Javan pyhälle vuorelle ja sekstailevat jonkin toisen henkilön kanssa kuin oman puolison. Jos he makaavat samaisen henkilön kanssa seitsemän kertaa, uskomuksen mukaan heidän toiveensa toteutuu.

– Intian ensimmäinen seksipuhelin oli niin suosittu, että ihmiset velkaantuivat pahasti ja hallitus sulki puhelimen.

– Ranskassa 41 prosenttia ihmisistä on joskus osallistunut orgioihin ja 27 prosenttia on kokeillut parinvaihtoa, kertoo Marie Clairen tutkimus. Ranskalaisten kerrotaan harrastavan myös eniten suuseksiä maailmassa.

– Japanissa on ollut todistetusti maailman suurimmat orgiat. Niihin osallistui kerralla 500 japanilaista.

– Harajukun alue Japanissa on maailman fetissimuodin mekka. Uusin fetissi-villitys on vähäpukeiset naiset, jotka verhoavat itsensä vain sideharsoon ja haavasidoksiin.

– Mykonoksen saarella Kreikassa kaikki käy: Saari on saanut liikanimen aikuisten leikkikenttä.

– Lähes 90 prosenttia laillisesta yhdysvaltalaisesta pornosta on tehty San Fernandossa Kaliforniassa.

– Tel Aviv Israelissa on maailman bordelli-pääkaupunki. Siellä on arviolta 250 ilotaloa.

– Ranskassa Cap d'Adgessa on maailman suurin naturistien kaupunki. "Village Naturiste" on pieni kahden kilometrin pituinen kaupunki meren rannalla.

– Upministerin kaupunki on Englannin kinkyin kaupunki. Siellä myydään keskimäärin 7,9 kertaa enemmän seksileluja ja eroottisia elokuvia kuin muualla Britanniassa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat