Mainos

Seksiä entisen kumppanin tai työkaverin kanssa? Näistä asioista seksiunet sinulle viestittävät

Heräät ja sydämesi hakkaa hullun lailla. Vaikka tiedät sen olleen vain unta, et voi lakata kysymästä itseltäsi, että mitä ihmettä? Asiantuntija paljastaa nyt, mitä erilaiset seksiunet yrittävät sinulle viestittää.

Uniekspertti Lauri Loewenbergin mukaan eri henkilöiden esiintyminen unissa voi merkitä hyvinkin erilaisia asioita. Lue, mitä seuraavien henkilöiden esiintymien villissä unissasi saattaa merkitä. 

Kuuma hetki työkaverisi kanssa

Vaikka edessä odottava työpäivä saattaakin tuntua hieman kiusalliselta, uniasiantuntijan mukaan työkavereiden esiintyminen seksiunissa on verrattain yleistä. Jos olet himoinnut työkaveriasi aiemmin, uni antaa sinulle turvallisen tavan tutustua mahdollisuuksiisi.

– Mutta jos kyseessä on joku, johon et koskisi pitkällä kepilläkään, älä pelkää, asiantuntija toteaa.

Tuhma uni voi Loewenbergin mukaan johtua myös siitä, että olet vastikään ollut tekemisissä kyseisen henkilön kanssa jollain tasolla. Alitajuntasi saattaa tulkita, että henkilö on sen verran tärkeä, että hänet kannattaa painaa kunnolla mieleen.

Seksiä exän kanssa

Asiantuntijan mukaan existä unelmointi muistuttaa sinua siitä intohimosta, joka on kenties hautautua syvälle sisimpääsi. Näiden unien näkemisestä voi itse asiassa olla hyötyä, sillä ne ovat konkreettinen merkki siitä, että nykyinen seksielämäsi kaipaa hieman piristystä.

– Oliko hän ensirakkautesi? Outoa kyllä, me jatkamme ensirakkauksistamme unelmoimista, vaikka olisimmekin jo onnellisesti naimisissa. Älä huoli, se ei tarkoita sitä, että haluaisit hänet takaisin. Haluat takaisin jännityksen ja intohimon! Loewenberg selittää.

Mutta jos seksin sijaan näet unta erosta tai särkyneestä sydämestä, asiantuntijan mukaan tämä kertoo selvittämättömistä asioista.

– On mahdollista mennä eteenpäin ja samalla pitää kiinni siitä, mitä jätit taaksesi.

Tuntematon henkilö vällyjen välissä

Seksiä tuntemattoman ihmisen kanssa Loewenberg kuvailee ”mysteeriseksi seksiuneksi”, ja tämä onkin miehen mukaan kaikista yleisin seksiunien tyyppi. Moni on saattanut pohtia, onko unissa esiintynyt henkilö mahdollisesti sielunkumppani, joka odottaa siellä jossain. Tästä ei asiantuntijan mukaan kuitenkaan ole kysymys.

Asiantuntijan mukaan seksistä unelmoiminen tuntemattoman kanssa on keino, jolla mielemme haluaa tuoda esiin persoonallisuuden eri muotoja. 

– Uniesi rakastaja on niiden ominaisuuksien ruumiillistuma, jotka meillä on tapana liittää sukupuoleen. Jos olet nainen, mysteerimies edustaa sinulle miesten persoonallisuuspiirteitä, Loewenberg selittää. 

Seksiä pomon kanssa

Jos valtaa omaava ja johtamistaitoinen pomosi ilmestyy toistuvasti uniisi, kyse ei ole salaisesta ihastuksesta vaan ominaisuuksista, joita kaipaat elämääsi.

Sinulla voi olla meneillään vaikeita aikoja lasten kasvattamisessa tai saatat kamppailla päätöksenteon kanssa, joihin alitajuntasi pyrkii vastaamaan ominaisuuksilla, jotka pomosi omaa.

Näet puolisosi pettävän sinua

Ensinnäkin kannattaa muistaa, että kyseessä oli vain uni.

– Nämä unet voivat olla ärsyttäviä, huolestuttavia ja aiheuttaa monia kasvoille läpsäyttämisiä heti ensimmäiseksi aamulla. Vaikka unet olisivat kuinka huolestuttavia tahansa, hyvä uutinen on se, kumppanisi tuskin etsii nautintoa muualta, asiantuntija muistuttaa.

Pettämisen sijaan kolmannen pyörän ilmestyminen uniisi voi kertoa siitä, että jokin asia, kuten työ tai harrastukset, vievät liikaa aikaa yhteiseltä ajaltanne. Jos nämä unet vaivaavat, kompromissien tekeminen saattaa olla paikallaan.

Julkisuuden henkilö villissä unissa

Riippumatta siitä, mistä julkisuuden henkilö on tunnettu, voit olla varma siitä, että unelmoiva mielesi valitsi hänet erittäin hyvästä syystä. Paras tapa selvittää asia on miettiä, mistä tämä henkilö tunnetaan parhaiten. Onko hän tuttu elokuvista vai sarjoista? Onko hahmossa jotain, jonka voit yhdistää elämääsi juuri tällä hetkellä?

– Olitpa fani tai et, julkisuuden henkilössä on jotain, johon sisäinen mielesi haluaa sinut yhdistää, ja se käyttää tätä julkkista välittääkseen sinulle viestiä sinusta itsestäsi, jotta voit jatkaa loistamistasi, Loewenberg toteaa. 

Lähde: Popsugar

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.