Seitsemän lapsen isä Eric kuoli tappajan luoteihin Coloradossa – sankaripoliisi oli yrittänyt jättää vaarallisen työnsä: "Hän rakasti perhettään yli kaiken"

Ainakin 10 kuollut ruokakauppa-ammuskelussa Coloradossa – silminnäkijä videomateriaalia 0:26
Katso myös: Kylmäävää videomateriaalia julki Coloradon joukkoammuskelusta – Dean kurkisti ruokakauppaan, samalla pamahti: "Voi hyvä luoja".

Yksi Coloradon massamurhan uhreista oli ensimmäisenä paikalle saapunut poliisi, seitsemän lapsen isä Eric Talley, 51.

Boulderissa, Coloradossa tapahtuneessa joukkoampumisessa on kuollut ainakin kymmenen ihmistä. Kuolleiden joukossa on myös paikalle ensimmäisenä apuun saapunut poliisi Eric Talley, kertoo uutistoimisto Reuters.

Talley oli suurperheen isä, jonka kohtalo on traaginen siitäkin syystä, että hän pyrki aktiivisesti pois partiopoliisin vaarallisista tehtävistä.

– Hän etsi työtä pitääkseen itsensä poissa etulinjasta, ja oli opettelemassa drone-lennokkien käyttäjäksi. Hän ei halunnut perheensä kokevan tällaista, Talleyn isä Homer Talley kertoi lausunnossaan medialle.

– Hänellä oli seitsemän lasta. Nuorin oli seitsemänvuotias. Hän rakasti lapsiaan ja perhettään enemmän kuin mitään muuta.

Kollegat surevat

Myös Bouderin poliisi suree menehtynyttä kollegaansa. Laitoksen päällikkö Maris Herold kertoi, että ensimmäisenä paikalle hälytetyn Talleyn väliintulo oli sankarillinen.

Poliisilaitos julkaisi myöhemmin tviitin Talleyn muistolle.

– Lepää rauhassa, konstaapeli Eric Talley. Palvelustasi ei tulla koskaan unohtamaan.

Boulderin joukkoammuskelu on jo toinen verinen tapaus viikon sisään Yhdysvalloissa. Viime viikolla kahdeksan ihmistä kuoli Atlantan alueella. 21-vuotias mies on syytettynä veriteosta.

Lue myös:

    Uusimmat