Sebastian Vettelille jälleen raju virhe – motivaatio koetuksella: “Rakastan yhä tätä, mutten voi olla onnellinen”

Sebastian Vettelille paha epäonnistuminen Ferrarin kotiyleisön edessä Italian Monzassa otti koville. Hän kuitenkin kiistää nähneensä Racing Pointin Lance Strollia alun kolaritilanteessa.

Vettel menetti pelin nelossijalla pyörähdettyään Ascari-shikaanissa. Kyseessä oli kuskin oma ajovirhe, joka lähti liikkeelle kanttarin yli ajamisesta.

Tämän jälkeen saksalainen tuli kiireessä varomattomasti takaisin radalle ja tunki etusiipensä päin Strollin autoa. Tästä seurasi kymmenen sekunnin aikarangaistus ja putoaminen sijalle 13.

– Perä lähti karkuun enkä saanut sitä enää haltuun. Niin yksinkertaista se oli. En ole tietenkään tyytyväinen siihen, että kisa meni siihen, Vettel myönsi.

– Minulla oli vaikeuksia saada autoa menemään oikeaan suuntaan, joten en nähnyt häntä, hän perusteli osumaa Strollin kanssa.

Vettelin tuskaa lisää se, että nuori tallikaveri Charles Leclerc juhli kotiyleisön edessä jo toista voittoaan viikon sisään. 32-vuotiaalla nelinkertaisella mestarilla riittää mietittävää uransa jatkon kanssa.

– Tietysti rakastan yhä sitä, mitä teen, mutta kun et onnistu asioissa, vaikka tiedät pystyväsi siihen, ei voi olla onnellinen, Vettel pyöritteli.

Lue myös:

    Uusimmat