Sean Penn kirjoittaa Irakista?

Näyttelijä Sean Penn, joka vieraili Irakissa viime talvena, harkitsee sinne palaamista. Tällä kertaa hän julkaisisi huomioitaan elämästä sodan runtelemassa maassa San Francisco Chroniclessa.

- Hän tuo hyvin terävän ohjaajan ja näyttelijän näkökulman elämästä Bagdadissa, sanoo S.F. Chroniclen päätoimittaja ja Pennin ystävä Phil Bronstein. Bronstein on lukenut joitain Pennin viime Irakin-visiitillään kirjoittamia julkaisemattomia raportteja. Bronstein kuvaa Pennin aiemmin kirjoittamia raportteja Irakista "lyhyiksi kuvauksiksi, jotka vangitsevat hetken ihmisen elämästä ja tekemisistä - vähän niin kuin toimittajan muistilehtiö".

Bronstein sanoo, että sopimus Pennin kanssa pysyy epävirallisena, sillä näyttelijä ei ole vielä päättänyt, lähteekö hän Irakiin. Viime talvena Penn jakoi mielipiteitä, kun hän matkusti Irakiin puhuakseen suunnitteilla ollutta Yhdysvaltojen johtamaa Irakin sotaa vastaan. Jos Penn lähtee Irakiin, hän todennäköisesti pysyttelee poissa väkivaltaisimmista tapahtumista ja keskittyy jokapäiväiseen elämään.

Lue myös:

    Uusimmat