Se kajahti kovaa: Boston-fanit tekivät mielipiteensä Tuukka Raskista harvinaisen selväksi

Tulosruutu teki selkoa Boston Bruinsin ja Montreal Canadiensin välisen NHL-ottelun tapahtumista.

"Me haluamme Tuukan", kajauttivat Boston Bruinsin fanit kuin yhdestä kuorosta ilmoille, kun joukkue pelasi jääkiekon NHL:ssä Montreal Canadiensia vastaan.

Suomalaismaalivahti Tuukka Rask solmi vasta Boston Bruinsin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Lonkkavammaa potenut seuran monivuotinen tähtivahti oli ollut alkukauden pelaamatta ja ilman NHL-sopimusta, mutta solmi viime viikolla ottelukohtaisen sopimuksen Bostonin farmiseuran Providence Bruinsin kanssa.

Rask ei ehtinyt pelata Providence Bruinsissa otteluakaan, mutta operoi keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä jo luukkuvahtina Bostonin TD Gardenissa, kun Bruins päihitti Montreal Canadiensin maalein 5–1.

Ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark hoiti torjuntatyöt Canadiensia vastaan mallikkaasti. Mies oli 24 kertaa kiekon tiellä ja päästi taakseen vain yhden osuman.

Bruinsin fanit odottavat Raskin paluuta tolppien väliin kuitenkin malttamattomina. Tämä selvisi, kun hallissa kaikui pelin aikana äänekäs huuto "We want Tuukka" eli "Me haluamme Tuukan".

Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidyn mukaan Raskin on tarkoitus pelata kauden ensimmäinen ottelunsa jo tulevana yönä, jolloin Bruins isännöi Philadelphia Flyersia.

Lue myös:

    Uusimmat