Schumacherin vaimo vastaa koviin syytöksiin: ”Yrittäkää ymmärtää, että noudatamme Michaelin tahtoa”

F1-legenda Michael Schumacherin puoliso Corinna Schumacher ei hyväksy kritiikkiä, joka kohdistuu perheen päätökseen pitää tiedot vakavasti vammautuneen mestarikuskin terveydentilasta salassa.

Schumacherin entinen manageri Willi Weberantoi aiemmin saksalaisessa tv-dokumentissa lausunnon, ettei Corinna ole päästänyt häntä kertaakaan tapaamaan pitkäaikaista suojattiaan.

Syyksi Weber epäilee Schumacherin todellisen tilan paljastumista.

– Tiedän, että Michael on saanut kovan iskun, mutten valitettavasti tiedä, miten hän on toipunut, Weber kertoi saksalaisen RTL-kanavan ohjelmassa.

– Valitettavasti tämä on estetty Corinnan toimesta. Hän varmaankin pelkää, että näkisin tilanteen välittömästi, ja toisin totuuden julki, Weber vihjasi.

Perhe on antanut vain hyvin vähän kommentteja Schumin tilanteesta. Nyt Corinna kuitenkin perustelee ratkaisuaan olla kertomatta yksityiskohtia.

– Hän on parhaissa käsissä tällä hetkellä, ja me teemme kaikkemme auttaaksemme häntä, Corinna Schumacher kertoo She’s Mercedes -lehden haastattelussa.

– Yrittäkää ymmärtää, että noudatamme Michaelin tahtoa pitää hänen terveytensä salassa, hän sanoo.

Michael Schumacherista kertova dokumentti on tulossa tv-ensi-iltaan Saksassa ja Sveitsissä joulukuun alussa. Siinä ääneen pääsevät myös tähtikuskin läheiset.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja