Scarlett Johanssonista eronnut Ryan Reynold: En halua enää koskaan naimisiin!

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Scarlett Johansson erosivat joulukuussa kahden avioliittovuoden jälkeen. Reynolds puhuu erostaan julkisesti nyt ensimmäistä kertaa.

Näyttelijä Ryan Reynolds, 34, erosi vaimostaan Scarlett Johanssonista, 27, viime joulukuussa vain kahden avioliittovuoden jälkeen. Nyt Reynolds puhuu kipeästä erostaan ensimmäistä kertaa.

– Kaikki eronneet käyvät läpi paljon tuskaa, mutta siitä pääsee yli. Minä en ole vielä päässyt lainkaan yli. Minusta kuitenkin tuntuu siltä, että kun selviän tästä, jäljelle jää toiveikkuutta. Miksi ei jäisi? Reynolds kertoo Details-lehdelle.

Ero on kuitenkin saanut miehen pohtimaan, haluaako hän enää mennä naimisiin.

– En usko, että haluan enää mennä naimisiin. Tietysti näitä asioita voi aina arvioida uudelleen. Minkälainen kriisi tahansa saattaa olla hyväksi. Se herättää sinut. Minun on myönnettävä, että olen erilainen ihminen mitä olin kuusi kuukautta sitten, Reynolds pohtii.

Tällä hetkellä treffeillä käyminenkin tuntuu Reynoldsin mielestä arveluttavalta, vaikka mies on aina lukioajoista alkaen ollut parisuhteessa.

"Avioeroomme ei liity mitään skandaalia"

Reynolds ja Johansson avioituivat Kanadassa vuonna 2008. Pariskunta kuvattiin harvoin yhdessä ja he tekivät selväksi, etteivät halua keskustella suhteestaan julkisesti.

– Sen verran voin sanoa, että mediaa ei kutsuttu avioliittoomme, eikä heitä taatusti kutsuta avioeroommekaan, painottaa Reynolds.

Komistus on selvästikin tyytyväinen siihen, että hänen ja Johanssonin ero oli sopuisa.

– Naamani päätyi lehtien kansiin, vaikka tein kaikkeni ehkäistäkseni asian. Avioeroomme ei liity mitään tarinaa tai skandaalia. Onneksi olin parisuhteessa, jossa molemmat päättivät toimia moraalisesti joka asiassa.

Kaikesta huolimatta Reynolds nauttii nyt sinkkuelämästä.

– Olen hyvin onnellinen, etten ole suhteessa tällä hetkellä. Se on ihan ok. En suunnitellut tätä, mutta se on ihan ok.

Seuraavaksi Reynolds nähdään 150 miljoonan dollarin kassamagneetissa, elokuvassa Green Lantern. Elokuvaa tähdittävät myös Blake Lively ja Peter Sarsgaard. Scarlett Johanssonin seuraava elokuva on nimeltään We Bought a Zoo. Kaunotar seurustelee tällä hetkellä näyttelijä Sean Pennin, 51, kanssa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja