Scarlett Johansson yllätti omaperäisellä minihameella – katso

Toronton elokuvafestivaaleilla viihtyvä näyttelijä Scarlett Johansson valloitti leningissä, jonka helma osoittautui yllättävän lyhyeksi.

Klassisesta tyylistään tunnettu näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson, 28, yllätti asuvalinnallaan Toronton elokuvajuhlilla kun tähden yllä nähty kukkamekko osoittautui hurjan lyhyeksi.

Johansson näyttäytyi Kanadassa violetissa olkaimettomassa kukkamekossa. Klassista leninkimallia oli kuitenkin piristetty persoonallisella yksityiskohdalla: hameen helma oli selkäpuolelta huomattavasti etupuolta lyhyempi. Yksityiskohta paljasti rohkeasti Johanssonin sääret hänen kääntyessään.

Tyylinsä näyttelijätär oli täydentänyt nudenvärisillä korkokengillä ja yksinkertaisilla koruilla. Rennosti toiselle puolelle asetellut kiharretut hiukset, pirteä minimittainen kukkamekko ja korkeat korot kiinnittivät huomion Johanssoniin näyttävänkin väkijoukon keskellä.

Johansson on nähty Toronton elokuvajuhlien aikaan myös toistamiseen minihameessa: näyttelijätär näyttäytyi vastikään mustassa mekossa, jossa oli hyvin lyhyt helma. Pitkänhuiskea kaunotar oli näyttävä näky minimittaisessa hameessa.

Lisää muotiasiaa Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja