Scarlett Johansson esitteli rakkaansa muille tähdille

Näyttelijä Scarlett Johanssonin ja 24 vuotta vanhemman Sean Pennin rakkaus näyttää roihuavan. Johansson jopa otti Pennin aveciksi Reese Witherspoonin häihin.

Scarlett Johansson, 26, ja Sean Penn, 50, saapuivat Reese Witherspoonin häihin avoimesti yhdessä. Vaikka pari on aiemminkin jäänyt kiinni julkisista hellyydenosoituksista, oli tämä ensimmäinen virallinen tilaisuus, johon kaksikko on yhdessä osallistunut. Duon suhdestatus tulikin nyt julki ainakin muille tähdille. Witherspoonin ja Jim Tothin häissä nähtiin muun muassa Renée Zellweger, Robert Downey Jr., Alyssa Milano sekä Matthew McConaughey rakkaansa Camila Alvesin kanssa.

Kun hääjuhlat olivat ohi, Penn ja Johansson jatkoivat iltaa Jimmy's Bar -nimiseen paikkaan yömyssyille.

Silminnäkijän mukaan Johansson kauhisteli tuijottavia asiakkaita.

– Tämä on niin kauhistuttavaa, Johansson mutisi Pennille, joka piteli rakastaan kädestä kiinni johdattaessaan tämän istumaan.

Tähtien seuraksi saapuivat näyttelijä Tom Hooper ja naispuolinen ystävä. Johansson hehkutti heille Witherspoonin häitä ja erityisesti kakkua.

Myöhemmin pari jatkoi julkisten hyväilyjen sarjaansa, kun Johansson istahti Pennin syliin ja pari suuteli kaikkien asiakkaiden nähden 15 minuuttia, todistaja kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja