Scandinavian Hunksien uudet jäsenet Sauli ja Kimmo: Tällainen on unelmanaiseni

Scandinavian Hunksien kaksi uusinta jäsentä, Sauli ja Kimmo kertovat, kuinka Toijalan ja Jyväskylän komistukset päätyivät tanssiryhmän jäseniksi. Samalla he paljastavat, minkälainen nainen saa heidän mielenkiintonsa heräämään.

Scandinavian Hunksien kaksi uusinta jäsentä, Sauli, 24 ja Kimmo, 26 ovat kuin vanhojen Suomi-filmien salskeita hurmureita. Pitkänhuiskeat ja raamikkaat miehet ovat kohteliaita kuin entisaikojen herrasmiehet, raamikkaita kuin maatalon isännät ja vaaleita kuin suomalainen heinäpelto.

Uusi pesti Scandinavian Hunksien riveissä ei ole kuitenkaan kihahtanut miesten päähän. Nämä miehet pitävät jalat tiukasti maassa, vaikka ihailevia katseita kohdistuu heihin nyt aikaisempaa enemmän.

Sauli ja Kimmo valittiin tanssiryhmän riveihin vuoden alussa, jolloin miehet pääsivät mukaan ryhmän treenirinkiin. Ensimmäinen esiintyminen oli tänä kesänä Oulussa ja kalenterikuvauksiin miehet pääsivät heti elokuussa.

Työtä joka ei tunnu työltä

Saulin ja Kimmon menestyksen salaisuus piilee aitoudessa, joka heistä välittyy. Sekä Sauli että Kimmo kertovat hakeneensa ryhmään omana itsenään.

– Esittäminen paljastuu jossakin vaiheessa aina. Aion jatkossakin pärjätä olemalla oma itseni, Sauli kertoo.

Samaa vaatimattomuutta on myös Kimmossa, joka on hankkinut esiintymiskokemusta jo Mr. Finland -kilpailuista vuonna 2011. Suomen toiseksi komeimmaksi mieheksi valittu mies hehkuttaa uutta pestiään Scandinavian Hunksien riveissä.

– Tämä ei tunnu työltä. Keikkamatkoilla tuntuu siltä, kuin hengailisi kavereiden kanssa, Kimmo sanoo.

Treeniä tanssiryhmässä esiintyminen kuitenkin vaatii. Kimmo matkustaa yhteistreeneihin Toijasta, Sauli Jyväskylästä saakka. Uudet jäsenet treenaavat paljon myös yksinään.

– Käymme yhteistreeneissä harjoittelemassa koreografioita ja treenaamme ne kotona kuntoon, Kimmo kertoo.

Esiintyminen auttaa pääsemään esiintymispelosta

Sauli ja Kimmo ovat päässet kokeilemaan tanssikoreografioita jo esiintymislavoilla. Ensimmäiset keikat menivät miesten mielestä hyvin.

– Ajattelin että olisi jännittänyt enemmän, mutta tilanteessa olikin vain positiivista latausta, kun pääsin vihdoin esiintymään. Lavalla tajusin, että tätä olen odottanut ja tätä haluan tehdä, Sauli muistelee.

Kimmolle Scandinavian Hunkseissa tanssiminen on hyvää opetusta esiintymisjännitykseen, josta mies kärsi nuorempana. Ihmisten edessä esiintyminen on kuitenkin lisännyt miehen varmuutta.

– Opin rakastamaan esiintymistä Mr. Finland -kilpailuissa, Kimmo kertoo.

Myös ensimmäiset kalenterikuvaukset sujuivat miehiltä jo kuin konkareilta. Kameran edessä poseeraaminen oli tuttua erityisesti Kimmolle, joka tekee toimistotöiden lisäksi mallintöitä.

Tällainen nainen kiinnostaa

Tanssiryhmässä esiintyminen tuo ryhmän uusille jäsenille myös huomiota naisilta. Mutta minkälainen nainen saa komeiden miesten päät kääntymään?

– Rehellinen nainen, jolla on sosiaaliset taidot kohdillaan, itseäänkin sosiaaliseksi sanova Sauli paljastaa.

– Varsinaisesti en kuitenkaan aseta naiselle tiettyjä kriteereitä. Kyllä sen sitten tuntee sisällä, kun se oikea tulee kohdalle, mies sanoo.

Elämän perusarvoja, terveyttä, läheisiä ja mieluista työtä arvostava Kimmo arvostaa naisessa iloista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta. Pelkällä ulkonäöllä ei tämän miehen sydäntä valloiteta.

– On hyvä että nainen pitää itsestään huolta, mutta täytyy olla sekä sisäisesti että ulkoisesti kaunis. Vaikka nainen olisi kuinka kaunis tahansa, kukaan ei jaksa katsoa naista, joka kohtelee muita huonosti, Kimmo sanoo.

Teksti: Maarit Rasi

Kuvat: Maarit Rasi, Samuli Järvinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja