Sauberilla iloittiin kauden avauspisteitä: "Suuri merkitys koko tiimille"

Formula ykkösten peränpitäjäksi jääneellä Sauberilla iloittiin Espanjan GP:n onnistumista.

Pascal Wehrleinin nosti sveitsiläistallin kaluston lopputuloksissa peräti kahdeksanneksi, mistä talli sai palkkioksi kauden ensimmäiset pisteet.

Wehrlein ylitti ruutulipun upean ajon jälkeen seitsemäntenä, mutta kilpailun tuomaristo langetti Mercedes-suojatille viiden sekunnin lisäyksen loppuaikaan miehen ajettua renkaidenvaihtoon varikokotietä merkitsevän merkin jälkeen. Tämän seurauksena Toro Rosson Carlos Sainz jr. nousi lopputuloksissa saksalaisen edelle. Rangaistuksen myötä Sauber talli ja kuljettaja saavuttivat neljä MM-pistettä kuuden sijasta.

Tallipäällikkö Monisha Kaltenbornia rangaistus ei kuitenkaan suuresti harmittanut. Hän iloitsi erinomaisen suorituksen antavan motivaatioruiskeen tallin toiminnalle.

- Tällä tuloksella on suuri merkitys koko tiimille. Kauden alkaessa toiveemme olivat korkealla, mutta emme ole pystyneet täyttämään niitä aikaisemmissa kisoissa, Kaltenborn toteaa Reutersille.

Sauber esitteli Barcelonan radalla uuden aeropäivityspaketin. Kaltenborn kehuu sen parantaneen auton suorituskykyä mukavasti.

- Aeropuolen työntekijämme ovat tehneet hyvää työtä tehtaalla. Tämä oli ensimmäinen askel päivitystyössämme, mutta oli hyvä saada siitä positiivista palautetta.

Viime kaudella vain kaksi MM-pistettä saavuttaneen Sauberin onnistumisen myötä kauden ainoaksi pisteetön talli on nyt McLaren. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja