Satu Taiveaho kihlautui – edelleen naimisissa ex-rakkaansa kanssa

Satu Taiveaho on edelleen virallisesti naimisissa.

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on kihlautunut uuden rakkaansa kanssa. Asiasta pariskunta ilmoittaa Facebookissa sormuskuvan kera.

Julkaisun kuvatekstinä lukee amor vincit omnia eli vapaasti suomennettuna "rakkaus voittaa kaiken". Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

MTV Uutiset ei tavoittanut Taiveahoa kommentoimaan asiaa.

Taiveaho on edelleen virallisesti naimisissa ex-puolisonsa Ville Virtasen kanssa. Kymenlaakson käräjäoikeus vahvisti MTV Uutisille, että ex-pari on hakenut avioeroa yhdessä ja asia on tullut vireille heinäkuun alkupuolella 2022. 

Taiveaho ja Virtanen avioituivat elokuussa 2020, ja he juhlivat häitään purjelaivalla Haminan edustalla. He tapasivat vuonna 2019 ja kihlautuivat jo saman vuoden joulukuussa. Taiveaho julkisti kihlauksen sosiaalisessa mediassa. Hän jakoi tuolloin kuvan kihlasormuksestaan ja kihlattunsa kädestä, johon oli tatuoitu Satu Kirsikka.

Taiveaho toimi vuosina 2003–2011 SDP:n kansanedustajana. Nykyään hän toimii Autismiliiton toiminnanjohtajana.

Hän oli kymmenen vuotta naimisissa puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) kanssa. Pari ilmoitti erostaan syyskuussa 2018 ja jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen helmikuussa 2019

Eron jälkeen Taiveaho seurusteli lyhyen aikaa liikemies Marko Torppalan kanssa. Pari erosi kesällä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat