Mainos

Satu Ruotsalainen: Parisuhteeni ei riipu hiusten väristä

Garnierin mainoskasvo Satu Ruotsalainen on kokeillut elämänsä aikana lukuisia eri hiusvärejä. Tällä hetkellä Sadun hiuksissa hehkuu vaalea hiusväri, josta on tullut monen suosikki. Kirkas luonnonvaalea sävy valittiin vastikään Suomen suosituimmaksi hiussävyksi.

Satu Ruotsalainen valittiin Garnierin mainoskasvoksi vuonna 2005. Sopimuksen myötä entiselle huippu-urheilijalle ja astrologille tarjoutui tilaisuus kokeilla Suomen suosituimpia hiusvärejä yhdessä johtavien hiustaiteilijoiden kanssa. Yhteistyön aikana kaunottaren hiukset on värjätty monella eri värillä. Satu on nähty niin tummanruskeissa, punertavissa kuin aivan vaaleissa hiuksissa.

Tällä hetkellä Sadun hiuksia kaunistaa Garnier Nutrisse Cremen kirkas luonnonvaalea sävy 10. Helmen lukijat valitsivat sävyn suosikikseen , johon vastasi yli 2300 ihmistä. Sävy on siis Suomen suosituin, sillä Garnier Nutrisse on Suomen suosituin hiusväri.

– Sävy tuntuu tosi luonnolliselta. Tunnen tässä oloni niin kotoisaksi, Satu sanoo.

Muutkin ovat ihastuneet uuteen väriin. Satu on kuullut positiivisia kommentteja yllättävissä paikoissa.

– Ihmiset kommentoivat hiusteni väriä hirveän mielellään esimerkiksi kauppajonossa, Satu naureskelee.

Parasta palautetta Satu saa pieniltä kaksostytöiltään ja mieheltään, joka jännittää joka kerta, minkä näköisenä vaimo saapuu kotiin hiustaiteilijoiden käsittelystä. Vaalea hiusväri on miehen ehdoton suosikki.

– Parisuhteeni ei kuitenkaan ole kiinni hiusten väristä, Satu muistuttaa.

Satu on maaläheinen tyyppi, joka rakastaa luonnonrauhaa, rauhallista perhe-elämää ja hiljaisuutta. Hiustenhoidossa Satu arvostaa laadukkaita tuotteita, sillä hän haluaa ennen kaikkea pitää hiuksensa hyväkuntoisina.

– Tällä hetkellä olen enimmäkseen kotiäitinä, joten olen tällainen nutturaäiti. En hirveästi laita itseäni. Yritän suojella hiuksiani, jotta ne olisivat hyväkuntoiset sitten, kun niitä laitetaan. Vapaa-aikana en käytä kuivaajaa, lämpörullia tai rautoja, mutta kun menen kampaajalle, tuntuu ihanalta olla ammattilaisen käsiteltävänä, Satu kertoo.

Luonnollista tyyliä suosiva Satu kertoo vaihtavansa tyyliään mielellään vuodenaikojen mukaan.

– Kesällä värjään hiukseni mielellään vaaleammaksi ja syksyllä matkin ruskan värejä puissa. Kun on kalpeampi, on kivaa, että hiukset ovat vähän tummemmat, Satu sanoo.

Sadusta on tullut vuosien aikana oikea hiusten värjäämisen ammattilainen, joka osaa neuvoa muita kotivärjääjiä.

– Kun väripaketin sisällä olevat ohjeet katsoo tarkkaan, asiat menevät yleensä äärimmäisen hyvin. Hyvä tapa on kokeilla hiusväriä pieneen hiussuortuvaan. Kun värjää ensin vain pienen osan hiuksistaan, näkee miten hius käyttäytyy ennen kuin värin laittaa koko päähän, Satu vinkkaa.

Teksti: MTV3/Helmi, Maarit Rasi

Kuvat: Garnier

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.