Sari Siikander muistelee TTK-taivaltaan – media yritti saada finaalikaksikkona Mariko Pajalahtea ja häntä puhumaan pahaa toisistaan

Sari Siikander toivoo, ettei Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma koskaan muuttuisi 0:53
Katso videolta, miksi Sari Siikander ei muuttaisi TTK:sta mitään.

Näyttelijä-ohjaaja Sari Siikander osallistui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan vuonna 2007 tanssinopettajanaan Mikko Ahti. Siikanderin mukaan medialla oli kyseenalaisia pyrkimyksiä hänen ja kisassa myös mukana olleen Mariko Pajalahden suhteen.

Näyttelijä-ohjaaja Sari Siikander oli Tanssii Tähtien Kanssa  -kilpailussa mukana vuonna 2007 tanssinopettajanaan Mikko Ahti. He ylsivät aina finaaliin asti Kwan-yhtyeen laulajan Mariko Pajalahden ja tämän tanssinopettajan Aleksi Seppäsen rinnalla. 

Siikander muisteli 6. maaliskuuta Viiden jälkeen -ohjelmassa tanssitaivaltaan. Tanssiparien treeniarkeen kuuluvat myös erilaiset haastattelut, ja Siikander muistaa, ettei omasta elämästä ollut niissä mukava puhua. 

Siikanderin mukaan hänen ja Pajalahden välille yritettiin saada eripuraa. 

– Kun olimme Marikon kanssa naisoppilaina finaalissa, niin lehdistö yritti saada meitä haukkumaan toisiamme. Ja tavallaan olemaan jotenkin ikävästi toisiamme vastaan. Muistan, kun pidimme Marikon kanssa palaverin, ettei mitään sen suuntaistakaan anneta. Että naiset eivät oikeasti puukota toisiaan selkään, vaan me menemme hyvällä fiiliksellä finaaliin, Siikander kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa.

– Kun meiltä kysyttiin yhteishaastattelussa, millä tavalla olemme erilaisia, niin olimme päättäneet, että Mariko vastaa, että minä olen pitkä, ja minä vastasin, että hän on lyhyt, Siikander jatkoi. 

Siikander sijoittui Ahdin kanssa tuolloin kisassa toiseksi Pajalahden ja Seppäsen viedessä voiton.

Siikanderin tanssinopettaja Ahti asui tuohon aikaan Piikkiössä ja kulki Helsinkiin näin ollen hieman kauempaa. Siikanderin mukaan ensimmäisten kierrosten ajan he treenasivat päivässä noin 2,5–3 tuntia. 

– Sitten nälkähän kasvaa syödessä ja sitten se meni kuusipäiväiseksi harjoittelemiseksi. Kun formaatti on ollut niin pitkään olemassa, niin paitsi oppilaiden myös opettajien taso nousee. Sitä kautta nousee oppilaidenkin taso, Siikander kertoi. 

Katso yllä olevalta videolta, miksi Sari Siikander ei muuttaisi TTK:sta mitään. 

Alta voit katsoa Sari Siikanderin ja Anssi Heikkilän yhteishaastattelun kokonaisuudessaan.

Mistä on kyse Tanssien Tähtiin Show -kiertueessa? Erikoishaastattelussa Sari Siikander ja Anssi Heikkilä 15:12
Anssi Heikkilä ja Sari Siikander kertovat Tanssien tähtiin -kiertueesta.

Lue myös:

    Uusimmat