Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Saran keittiö: Pekoniperunat ja coleslaw

Julkaistu 15.06.2008 09:00

Herkkuja juhannuksen juhlapöytään! Pekoniin käärittyjen uusien perunoiden kanssa maistuu majoneesipohjainen kaalisalaatti.

Pekoniperunat

  • 500 g uusia perunoita
  • 170 g pekonia
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Ensimmäiseksi kääri perunat pekoniin ja laita käärityt perunat leivinpaperilla päällystetylle uunin pellille siten, että pekonin taitekohta on alaspäin. Lorauta perunoiden päälle hieman öljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista perunoita 200 asteessa noin 40 minuuttia tai niin, että perunat ovat läpikypsiä ja pekoni rapeaa. Tarjoile perunat varrastikkuun lävistettynä.

Coleslaw

  • 4 rkl majoneesia
  • 1 tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 tl valkosipulia, raastettuna
  • 1/2 limen mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 kaali, suikaloituna
  • 1 kpl porkkana, raastettuna
  • 50 g sokeriherneitä, suikaleiksi leikattuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Sekoita kulhossa majoneesi, inkivääri, valkosipuli, limen mehu ja hunaja. Lisää joukkoon kaalisuikaleet, porkkanaraaste, sekä sokerihernesuikaleet.

Lopuksi mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptit: Sara la Fountain

Lisää aiheesta:

Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä"Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takarajaTyönantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • 17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!

  • 14:45
    Sauna

    Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä

  • 12:27
    Elektroniikka

    "Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!

  • 09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja